Filter

Goede service, ook als het niet goed gaat!

Het zit heerlijk; onder overhemd, shirt, trui of polo. Gebruik het dagelijks. Dus onlangs een paar nieuwe besteld. Die kwamen niet aan, ergens kwijt geraakt in de verzending. Mailtje gestuurd en zonder vragen de dag daarop drie nieuw NoShirts. Top!

Mooie kwaliteit, comfort, zit goed!

Hele fijne shirts met goede pasvorm en ze zitten heerlijk.

geweldige shirts goede kwaliteit en pasvorm en een lange levensduur

goede pasvorm en kwaliteit en een lange levensduur, hoog draagcomfort

Al jaren een uitstekende service en vooral een goed product

Ik ben al vele jaren klant en nog immer zeer tevreden. Ook met de nieuwe toevoegingen aan het assortiment.

Materiaal fijn, maar…

Er zit nu al een gat in mijn no sock! De v hals vond ik wel erg diep van het t-shirt, een kleinere besteld met ronde hals, maar die is weer te klein bij de armen. Hemd is prima!

Super kwaliteit!

Draagt heerlijk comfortabel...zachte dunne stof.

presentatie van sokken was/is verwarrend

voor de rest ok. Goed bereikbaar

Perfecte sokken

Dit zijn sneaker sokken die goed blijven zitten. Nuet goedkoop maar zijn geld dubbel en dwars waard

past - werkt - dus voldoet

ik had al andere onmdershirts, maar No-shirt voldoet (nog) beter aan mijn wensen

Duurzaam & kwalitatief, zit heerlijk

Erg goede en fijne shirts. Gaan lang mee, kortom kwaliteit & duurzaam. Heb recentelijk ook ondergoed besteld, ook erg tevreden over.

Superfijne producten

Gewoon heel blij mee. De sokken blijven de hele dag prima zitten, de ondershirts voelen ongelofelijk zacht aan. Ben echt een fan.

Mooie goede producten!

Sokjes nog niet helemaal perfect. Shirts zijn super.

Superkwaliteit en geweldig service!

Superkwaliteit van shirts (men and women)!

Perfecte pasvorm

Draag comfort met warmer weer. - puntje prijs

Zeer goed !

Exact zoals omschreven, TOP !

Uitstekende onderkleding

Draagcomfort, met nam Noshirt light en uitstekende service

Goede kwaliteit.

Snelle levering.

Heerlijke shirts

Heerlijke shirts

Onbewust zeer verrast

De draagcomfort is een pré) Is zeker te weten behaalt Komt ernstig in de buurt van een girav t shirt De achterkant is zelfs nog iets langer

Zalig

Mijn man wil niks anders meer dan producten van Noshirt, hemdjes, kousen, shorten. Hij vindt deze heel fijn om te dragen Renate

Al jaren top

Ik draag al jaren de noshorts en noshirts. Echt hele fijne kwaliteit die jaren meegaat. Zeker de noshirts waren een hele welkome aanvulling! Klantenservice is ook altijd top. En als kers op de taart soms een geschenkje bij de bestelling. Ook mijn vrouw was erg blij met haar proefexemplaar noshirt voor vrouwen

snelle en vlotte service

perfecte kwaliteit en uitstekend draagcomfort van de gekochte producten.

Goede shirts, snelle levering.

Inmiddels al enkele jaren trouw drager van NoShirts. De Lite shirts zijn prettig in het dragen maar doordat ze vrij dun zijn beginnen ze wel snel te slijten. Toch maar weer nieuwe gekocht, ondanks de hoge prijs.

geweldig !!

al jaren een trouw fan van Noshirt! een echte aanrader voor iedereen die er goed uit wilt zien

Nosocks

De nosocks zitten top.