Filter

Spullen hebben kwaliteit

De producten kennen een hoge kwaliteit, dat is voor mij belangrijk.

Kwaliteit

Goede kwaliteit en service

snel, goed en eigentijds qua visie

Goede service, prima kwaliteit !

Mooie shirts, superfijn katoen, en de deep-V is precies wat ik zoek!

super draagcomfort en extreem slijtvast

Gebruik dagelijks noshirts sinds meer dan 6 jaar, de eerste exemplaren zitten nog steeds heerlijk en zowel de vorm als de stof blijven extreem goed van kwaliteit. Super product!!

Zitten perfect!

Onzichtbaar onder een overhemd of polo. Staat dus heel netjes!

Hier is over nagedacht!

Ondergoed waarover nagedacht werd. Onzichtbaar door kleur, door v hals of diepe v hals, licht van stof, beschermend tegen zweetplekjes, je behoudt een droog gevoel, achteraan iets langer om mooi in je broek te blijven. Snelle levering. Wel niet zo goedkoop.

Kwalitatief perfect

Snel leveren, kwalitatief naar verwachting maar wel prijzig

Beste korte sokjes die er zijn

Blijven goed zitten, ook na vaak wassen

Super producten

Heel fijn ondergoed. Doet wat het beloofd. Zit heerlijk, en onzichtbaar.

snelle en accurate levering!

Positieve ervaring net als voorheen. opnieuw goed product.

Sport shirts zijn top

Houden je koel tijdens het sporten, goed absorberend!

Top bedrijf: klantgericht, snel en goede producten!

Professioneel

Geweldige producten, voorbeeldige service!

Ik geniet al vele jaren met veel plezier van de heerlijke T-shirts van NO-shirt. Service voelt persoonlijk ondanks de volledig digitale communicatie!

Super kwaliteit!

Snel geleverd, keurig verpakt, feestje...

Lekker shirt!

Na jarenlange ervaring met de conventionele shirts heb ik nu de Lite versie besteld en na de prompte levering gebruikt. Ze zijn inderdaad iets lichter van gewicht (en wat donkerder van kleur). Voor de rest: heerlijk draagcomfort! In mijn geval (bijna) altijd onder overhemden.

International shipping is a disaster!

Despite the great follow ups of the customer service team, I’m still waiting for my order made on June the 11th (today is August 13th). The team has initiated 3 different orders and still nothing has arrived. In the meantime packages from all around the world seem to arrive without any issue. I’m not sure if things are faulty on their side or with post.nl but surely I’m still waiting for my delivery to arrive. One things for sure: their marketing claim is 100% truthful because the shirts are invisible and once paid you get no shirt!

Comfortabel en geeft zekerheid

Alleen bij intensief gebruik is de levensduur niet zo lang. Slijt door of vallen gaatjes in.

SUPER SERVICE!

Erg fijne producten, maar vooral een super correcte en vriendelijke service. Ik had een probleem met een product en zonder enige twijfel kreeg ik meteen alles nieuw opgestuurd. Noshirt communiceert proactief en is goed bereikbaar.

Super kwaliteit, snelle levering

Tweede bestelling, zeer goede kwaliteit. Ook de lite versie bevalt prima!

Top kwaliteit

Top kwaliteit en goede pasvorm. Alleen een erg hoge prijs....

Fijne shirts, goede service

Kwaliteitsshirt dat heel comfortabel zit. De 'pure' geprobeerd, maar die viel wat tegen. Geen probleem, kon gewoon binnen 30 dagen worden omgeruild.

Top alles is binnen en precies op tijd

Thanks

Uitstekend!!

Ik heb al jaren een goede ervaring met Noshirts. Eerst kocht ik een paar shirts voor mijn man, daar was hij heel tevreden over. Daarna volgden andere kleuren, nieuwe shirts, nosocks en boxers. Topkwaliteit! En de service is geweldig. Op de ouderwetse menselijke manier en zeer klantgericht. Een verademing in vergelijking met wat je bij andere bedrijven meemaakt. Ik ben zelf ook erg gelukkig met de nosocks en hoop dat de collectie uitgebreid wordt met shirts en slips voor vrouwen.

Perfect product

Perfect product