Antwort des Geschäftsinhabers
Goedendag, ik vindt het echt heel vervelend dat het u niet lukt om alle zakken vacuüm te krijgen of te houden, want wij streven naar 100% klantentevredenheid.
Ik begrijp niet zo goed dat u bij een nieuwe klacht niet eerst contact opneemt met onze klantenservice voordat u een review schrijft. De vorige keer toen u zei dat er één zak beschadigd in de verpakking zat bent u toch ook netjes geholpen?
U geeft aan dat er nu een nieuw probleem is ontstaan en dat is natuurlijk heel vervelend. Dan lijkt het mij verstandig dat u dit meld bij de klantenservice zodat we de kans krijgen om het te onderzoeken en op te lossen. Ik begrijp daarom niet zo goed waarom u ons bedrijf in dit stadium afstraft met een slechte review, want misschien ligt het nieuwe probleem wel niet aan de zakken, maar doet u zelf iets niet helemaal goed. Een review plaatsen kan altijd nog...
We doen er alles aan om onze klanten te helpen en problemen op te lossen wanneer deze ontstaan (dat heeft u bij uw vorige contact ook ervaren). Maar als u ons niet benaderd en de kans geeft om met u te onderzoeken wat er aan de hand kan zijn, dan kunnen we u helaas ook niet verder helpen.
Als een slechte review schrijven in dit stadium u een beter gevoel geeft dan een oplossing, dan begrijp ik daar helemaal niets van, maar dan is dat uw keuze en hebben we dat te respecteren.
Ik wens u in ieder geval veel plezier met de twee zakken die wel goed werken en ik hoop dat u in de toekomst een bedrijf eerst contact en de kans geeft om iets op te lossen voordat u een review schrijft.
Mocht u toch een oplossing willen, kijk dan eerst eens naar de tips op de volgende pagina:
Met vriendelijke groet,
Raymond