Pluspunten
fijne kwaliteit en prijsverhouding
Verbeterpuntenniet zeggen dat iets de dag nadien wordt geleverd als dit niet zo is... mensen verachten dat dan en als dit dan niet wordt nagekomen is dit niet echt leuk.
Goedendag, dank voor uw beoordeling. Ik heb even in de track&trace gegevens van uw bestelling gekeken. Maar uw bestelling is volgens die gegevens wel gewoon netjes de volgende dag afgeleverd. U heeft op dinsdag 27-03 om 10:02 uur vacuumzakken bij ons besteld, en deze zijn woensdag 28-03 om 15:14 afgeleverd. Haalt u wellicht twee bestellingen door elkaar? Met vriendelijk groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Helder in de beschrijving van de producten
Pluspunten
Goede vacuum zakken en ventiel
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie met tips en daar er 1 vaccuumzak stuk was, wordt er een nieuwe gezonden. Goeie service!
Pluspunten
Uitgebreide site vol inhoudelijke informatie om een keuze te maken. Snelle levering.
Pluspunten
Perfecte en snelle levering!
Pluspunten
VerbeterpuntenVacuumzakken kunnen beter. Heb er nu 4 gebruikt en 2 zijn al lek. Dus geen succes
Goedendag, dank voor uw beoordeling en voor uw feedback! Als u even contact op wilt nemen met onze klantenservice dan willen we dit graag met u oplossen, want de zakken mogen nooit lek zijn bij het eerste gebruik! Graag even mailen naar: [email protected] Op de volgende pagina staan wat tips en trucks wellicht dat hiermee het probleem al is opgelost: https://www.vacuumzakkenspecialist.nl/service/vacuumzakken-blijven-niet-vacuum/ BVD Raymond Koperonline webwinkels
Pluspunten
allles zeer vlot verlopen
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit Snelle levering
VerbeterpuntenWebsite niet even gebruiksvriendelijk (zeker op Tablet / Mobiel)
Dank voor uw beoordeling en voor de feedback waarin u aangeeft dat u onze website als niet gebruiksvriendelijk heeft ervaren. Ik zouden het enorm waarderen als ik contact met u op zou mogen nemen hierover, of als u (per mail) iets uitgebreider wilt aangeven waar u tegenaan gelopen bent. BVD Raymond Koper Koperonline webwinkels [email protected]
Pluspunten
Alles volgens de afspraken verlopen en product voldoet 100% aan mijn verwachtingen
Pluspunten
Goed advies. Snelle levertijd
Pluspunten
Uitstekende service. Snelle levering en goede producten.
Pluspunten
Snelle en correcte afwikkeling
Verbeterpunten?
Pluspunten
snelle levering en goed product
Verbeterpuntengeen
3 Crommelinbaan