Uitstekende zakken voor een prima prijs

Onlangs een aantal zakken besteld om de dekbedden in te bewaren. Zakken waren meer dan ruim genoeg voor een 2 persoonsdekbed. Met de stofzuiger vervolgens de zak vacuüm getrokken en ligt deze op zolder zonder last te hebben van vocht en muffe geurtjes.

’S avonds besteld dag erna geleverd.

Net zo lek als andere vacuumzakken

Op basis van de reviews en omschrijvingen heb ik hier een pakket "Pro Pakket Vacuumzakken Home" besteld. Wordt gelevered met een handige handpomp, klein genoeg om mee te nemen op reis, maar daardoor wel veel pompen met de hand. Gisteren heb ik een licht Ikea dekbed ingepakt en vacuum gepompt. Alles nadat ik de video instructies had bekekeken. Het eerste wat me opviel was dat de clip om de ziplock te sluiten gemakkelijk loslaat. Gelukkig laat ie zich net zo gemakkelijk weer terugplaatsen. Vanmorgen was de zak al niet meer goed vacuum getrokken, en tenminste tweemaal zo dik als gisteren. Daarmee zijn de zakken dus net zo slecht, of goed, als de zakken die ik elders besteld had. Ze houden zeker geen langere tijd het vacuum vast,

snelle service en prima materiaal.

Vrijdagavond besteld en zaterdag al geleverd, super snel!!!

Niet slecht....

We hebben 4 zakken leeggezogen met tuinkussens. Wist niet dat dat zo mooi opbergen was. 1 zak moest 2 keer gezogen worden maar is nu ook goed dicht. Prachtig, echte aanrader.

Top geregeld

Makkelijk besteld, snel geleverd

Snelle levering en super goede vacuumzakken!

niet naar verwachting

wij willen zaden vacuum verpakken, zodra de zak vacuum is gezogen , en wij de afsluiting dicht hebben gedaan, stroomt na enige tijd weer lucht de zak binnen. verschillende zakken uitgeprobeert, maar het werkt gewoon niet.

Makkelijk, snel .

Product voldoet

Goede vacuüm zakken

Goede vacuüm zakken tegen een goede prijs Kan hem meerde malen gebruiken.

goede website, snelle levering

De website is overzichtelijlk, duidelijk met goede informatie. Bestellen ging snel en goed, De levering was echt supersnel.

Wat ik uiteindelijk wilde, compacte opbergen van mijn tuinkussens, is behaald

-Snelle levering -Vanochtend al mijn tuinkussens erin kunnen opbergen. Enige minpuntje is de sluiting via het bijgeleverde knijpertje. Werkte niet zo gemakkelijk. Met de hand het beter kunnen sluiten. -Zeer compact.

Fantastisch.

Had ik veel eerder moeten doen,geweldige uitvinding.

goede kwaliteit - snel geleverd

We gebruiken deze zakken al jaren om volumineuze goederen te transporteren. Dat gaat altijd naar tevredenheid.

Heb ze ontvangen op de dag dat ik ze wilde hebben. Het werkt perfect, uitleg prima en later werd ik nog gebeld of het gelukt was. Echt top.

De bestelling was goed verpakt, alles aanwezig en de volgende dag al bezorgd.

No air, less space

Makkelijk besteld, snel geleverd. Belangrijkste is dat het werkt. Ik kan nu i.v.m gezondheid een traagschuimtopper meenemen op vakantie. Hij gaat van groot naar klein. Super.

Stevige zakken, snelle levering

Matraszakken werken goed, plastic voelt stevig.

Super goede service!

Eind van de middag besteld en volgende ochtend al in huis. Ideaal!

Snelle levering en goede kwaliteit vacuüm zakken

Makkelijk te bestellen, goede handleiding en prima instructiefilmpje. Daarnaast ook nog een goed product!

Super service, de volgende dag is mijn pakketje al geleverd, mooi verpakt, super snelle service, geweldig!!!

Super snelle service

Op de website vind je een duidelijke uitleg en bestellen gaat makkelijk.

Via YouTube op de vacuumzakspecialist.nl terecht gekomen en geen spijt van. Stevige zakken, duidelijke uitleg en snelle levering. Meer kan je niet wensen. Top

Kledingzakken voldoen niet aan vereisten

De kledingzakken trekken niet vacuum en scheuren zeer snel ter hoogte van het ventiel / kapstok. Ze voldoen niet aan de verwachtingen.

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX