Super snelle levering

Na het uitzoeken op de duidelijke website heb ik de spullen eenvoudig besteld. De volgende dag werden de spullen bezorgd, eerder als verwacht.

De zakken doen wat ze moeten doen. Meer moet dat niet zijn.

Uitstekend product.

Deze vacuüm zakken zijn ideaal, als je ook nog eens klein behuisd bent. Samen met de vacuümpomp was het klusje zo geklaard. Nu is het een keurig klein pakketje en netjes verpakt!

Werkt uitstekend!

Bij kampeertrips neem ik altijd het liefst mijn eigen dekbed en kussen mee. Dit neemt natuurlijk veel ruimte in de auto in beslag. Nu heb ik het hele dekbed, met de hoes er omheen, en het kussen kunnen reduceren tot twee dunne "platen". Top! Eerst even de meeste lucht er uit persen, zak afsluiten, pomp er op. Ging verrassend snel! Heb ook meteen de stapel handdoeken vacuüm verpakt. Ben er zeer blij mee. Hopelijk gaat het materiaal lang mee.

Super handig

Groot assortiment en goede kwaliteit

Eerste indruk super!

Herfst Dekbed in een vacuumzak. Nu lang op reis met onze camper. Zien hoe eea zich houdt tot de herfst.

Uitstekende service en producten

Bestelling is supersnel afgeleverd. Eerst sloten de 2 grote vacuümzakken 120 x 100 niet goed af. Werd direct opgelost dmv goed advies en toezending van 2 nieuwe. Dank voor goede service!

Ze zien er goed uit

ik kan ze nog niet gebruiken ze zijn bedoeld voor de caravan en dat duurt nog even

goede keus voor vacumzakken

eenvoudig in gebruik

Plaatsbesparend

Ik heb nog maar 1 grote vacuumzak gebruikt om een groot winterdekbed in op te bergen... En wat een ontdekking! Ik heb nu nog heel veel extra ruimte over! Super content!

Werkt goed. Duurzaamheid onbekend

De zakken zijn vlot geleverd. Ze werken prima. Ik hoop dat ze ook daadwerkelijk vacuüm blijven. Ik had ze eerst van de Hema en die zaten na 2 dagen al weer vol met lucht. Ik hoop dat deze het beter houden maar daar kan ik nu nog niks van zeggen.

Correcte en supersnelle service (BE)

Mooi product

Bij ingebruikname van de eerste zak bleek dat het ventiel niet werkte en de zak weer volliep. Na contact een nieuw membraan ontvangen, waar door alles is opgelost. Kortom een prima product welke voldoet aan de verwachtingen. Jammers dat er geen eindcontrole op het product plaatsvind. Inbdat geval had de klant gelijkbenige goede beoordeling kunnen geven. Positief probleem binnen een dag verholpen!

Direct geprobeerd tot volle tevredenheid

uitstekend

Snelle reactie op mijn vraag om een inlichting. Uitstekend product en snelle levering.

Super goed

Website,Levering snel kwaliteit Is heel goed.

hemels

waren alle online shop maar zo correct, blijf zo verder doen

De levering van de bestelling is boven verwachting snel en goed.

Snelle levering.

Vlotte levering, snelle reactie van klantenservice

Mijn pakket werd de dag na bestelling niet geleverd. Ik heb een e-mail naar de klantenservice gestuurd en bijna onmiddellijk antwoord gekregen ! Vandaag pakketje wel correct geleverd. Nu nog het product testen, maar als de kwaliteit is zoals de kwaliteit van de klantenservice, zal dit wel geen problemen opleveren.

Goede prijs snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd.

Elke bestelling altijd goed

Niets te melden, prima.

Levering snel en compleet

Bestelling arriveerde een dag later netjes zoals besteld. Fijne zakken, ben er blij mee!

Perfect super en geweldig te gebruiken

In vind het een geweldig product hij is goed stevig en makkelijk in gebruik

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX