Pluspunten
Alles liep vloeiend en toen er een klein probleempje was werd dat door klantenservice gelijk opgelost.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed bruikbaar spul,gunstige prijs,snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site, snel geleverd
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
Nadat er een vacuumzak defect bleek heb ik mail gestuurd. Hierop kreeg ik zeer snel een reactie en de volgende dag een nieuwe vacuumzak thuisgestuurd. Prima service!
Pluspunten
Ik heb een paar keer gebeld en gemaild voor informatie en werd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het product is ideaal. De zakken blijven perfect vacuum> Verzending is heel snel.
Pluspunten
Duidelijke website, prima prijs, makkelijk en snel te bestellen
VerbeterpuntenIk heb een zak ontvangen met allemaal scheurtjes/sneetjes erin. Ik zal hier nog contact over opnemen. Het zou goed zijn een kwaliteitscontrole te doen voor verzending.
Dank voor uw feedback en uw positieve beoordeling ondanks het feit dat één zak lek is! Onze klantenservice zal contact met u opnemen om het probleem met u op te lossen! Helaas is het niet mogelijk om alle zakken vooraf te controleren omdat we dan alle verpakking moeten openmaken. Ook komt het gelukkig bijna nooit voor dat er een kapotte zak in een gesloten verpakking zit. Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
werkt zoals belooft
Verbeterpunten3 van mijn vacuum zakken 45 X 60 werken niet het ventiel gaat niet open als ik ze dichtrol voor de lucht te verwijderen
Dank voor uw feedback! Wat vervelend dat de zakken van 45x60 niet lekker werken. Bij het eerste gebruik moet wel behoorlijk wat druk worden uitoefenen op de onderkant van de zak, omdat het ventiel dan nog vacuum gezogen zit. Zodra deze open springt kunt u probleem loos de lucht via dit ventiel uit de zak duwen. Het zou dan probleemloos moeten werken. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice, dan gaan we het met u oplossen! BVD Raymond koperonline klantenservice [email protected]
Pluspunten
Duidelijke site, goed aanbod, goede prijs, snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Werkt goed
VerbeterpuntenPompje mag qua volume groter je pompt nu wel erg lang
Pluspunten
Zeer vriendelijke man aan de telefoon. verhelderende uitleg over het geboden assortiment
Verbeterpuntenvooral zo blijven en niet inslapen...
Pluspunten
Prima kwaliteit en makkelijk in gebruik. Snelle levering Helemaal blij mee
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenHeb het product afgehaald. Op de website staat vermeld voor 12uur besteld dezelfde dag vanaf 14 uur afhalen. Helaas kwam de email over het afhalen pas aan het eind van de dag, waardoor het afhalen op dezelfde dag niet meer mogelijk was en de gegevens op de website niet kloppen.
Dank voor uw feedback! Uw bestelling was wel op tijd ingepakt (dit gebeurd automatisch), alleen hebben we u te laat het adres door gemaild (dat gebeurd momenteel nog handmatig). We zijn bezig om de mail automatisch te laten verzenden zodra het pakket is ingepakt, echter zijn we hiervoor afhankelijk van derden. Mocht u nog eens iets bestellen en snel langs willen komen bel ons dan even of de bestelling al klaar ligt.
Pluspunten
S ávonds telefonisch bereikbaar. Snelle levering.
VerbeterpuntenVond de verzendkosten nogal hoog. Zeker voor een pakketje wat door de brievenbus kan. Dan is € 4,95 wel veel.
3 Crommelinbaan
Cruquius 2142EX