Keurige aflevering en behandeling van een kwalitatief goed product

Snelle service en goed kwaliteit vacuumzakken

Snel in huis en goede stevige kwaliteit vacuumzakken.

Snelle correcte afhandeling van bestelling!

Fijne vacuumzakken!

Zeer goede ervaring. Snelle levering en prima kwaliteit

SNEL

Op zondagmiddag besteld en maandags in huis! Verschillende maten

goed afgeleverd.

zie boven

Goede zakken, binnen een dag geleverd

Prima zakken, goede uitleg via YouTube filmpje.

Prijs/kwaliteit super

Ook voor ons België landje snel geleverd

geweldig

de zak past goed om de matras heen en maakt er een mooi klein pakje van. ook had ik een pomp er bij besteld gelukkig belden ze mij op dat die pomp niet paste en kwamen ze met andere oplossingen. zal hier zeker nog een keer bestellen

Slecht

5 zakken aangeschaft . Matrassen in zak gedaan en goed de dichtnaad dicht gedaan. Met stofzuiger vacuüm getrokken . Was echt fijn. Helaas lopen de zakken na een nacht liggen weer vol met lucht en komen matrassen in originele staat weer te liggen. Bij de eerste keer vacuüm zuigen hoorde ik lucht aanzuigen ronde het ventiel. Zeer jammer !! had graag gezien dat ik ze zo weg kon leggen

Hele uitvinding. We zijn erg blij. Dankjewel.

Snelle levering. Ik heb de boxen en wat losse zakken besteld, wat een ruimte spaar je ermee. Wel wat aan de hoge prijs, maar je krijgt er wat voor terug. Vooral de boxen wow factor. Ik had van te voren al het instructie filmpje gezien, dus peace of cake.

fantastisch

Snel, gemakkelijk en piekfijn in orde.

goed product!

Stevige vacuumzakken, geheel volgens de beschrijving en snel geleverd.

Snelle en correcte service een aanrader

Deed aan verwachting

volgende dag geleverd, zien er goed uit

Top ervaring

Zeer snel geleverd en prima zakken

Ze werken uitstekend

Ik was huiverig dat ze niet vacuüm verpakt bleven en dat ze na verloop van tijd weer langzaam zouden vollopen met lucht. Het tegendeel is gelukkig waar.

Snelle levering, goeie service, 2 duidelijke mails met bestelling en bestelling volgen, geen onnodige info/ongevraagde reclames, super! Product bevalt erg goed en doet precies wat het moet doen, erg tevreden!

Geweldig opruimen met de Vacuumzakkenspecialist!

Wat gaat dat fijn, opruimen is zo gedaan met de vacuum opbergbox!

Snelle en goede levering

Volgende dag al in huis. Goed werkend product

Voldoet prima aan beschrijving, gebruik ze voor mijn filament

Snel, duidelijk en wat ik nodig had.

Ik had vacuumzakken nodig, deze site verkocht ze. Ik bestelde degene die ik nodig had en kreeg ze. Ik ben hierdoor een gelukkiger persoon geworden en kan nu dingen vacuüm verpakken.

Snelle en goede service

Goed geregeld