Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Verbeterpunten?
Pluspunten
Direct een antwoord op mail na sluitingstijd!!!
Pluspunten
Snelle levering conform aangegeven
VerbeterpuntenTot nu toe nog niet alle vacuumzakken in gebruik echter inmiddels functioneert een er van niet naar behoren. Na verloop van tijd (1 à 2 uur zit er weer lucht in.
Dank voor uw beoordeling en uw opmerking! Uiteraard moeten alle zakken bij het eerste gebruik gewoon netjes vacuum blijven! Als u even contact opneemt met onze klantenservice en laat weten welke zak niet goed vacuum blijft dan zorgen we ervoor dat deze zak wordt omgeruild! Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice [email protected]
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering. Stevige vacuum zakken. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst wellicht meerdere vacuum zakken bestellen.
VerbeterpuntenIk zou graag van de grote vacuum zakken 120x100 en de 80x100 ook een pakket willen zien.
Pluspunten
Het lijkt erop dat ik eindelijk vacuumzakken heb gevonden.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Dik in orde, voor men eerste bestelling.
Pluspunten
Gewoon goed. Precies gedaan wat er beloofd werd
Pluspunten
Pakketje met div maten zakken geleverd gekregen. Mee aan de slag gegaan. Bij 1 zak kwam telkens weer lucht in. Hierover gemaild. Adviezen gekregen. Deze hadden we zelf ook al uitgevoerd.Nieuwe zak opgestuurd gekregen, zelfs grotere! Over en weer met andere opmerking gemaild. Telkens zeer snel antwoord gekregen.Goede service.
Pluspunten
Er was 1 zak niet vacuum te krijgen, een mailtje naar de specialist en de volgende dag al een nieuwe zak in de brieven bus, noem ik nog eens service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnel geleverd!
Pluspunten
Clear information on the website, easy to order, delivery was quick, products were as ordered
Pluspunten
snelle levertijd, helaas 1 zak kapot(lek) en snel een nieuwe geleverd gekregen, alleen blijkt de kwaliteit van het product nogal de wensen over te laten van de 3 zakken 2 lek.
Verbeterpuntengoede kwaliteit leveren
Hartelijk dank voorbij feedback! Wat vervelend dat er alsnog 2 zakken lek zijn! Uiteraard moeten de zakken gewoon vacuum blijven! Als u morgen contact opneemt met onze klantenservice dan kunnen we samen even kijken hoe het kan dat de zakken niet goed vacuum blijven en uiteraard zullen we het weer oplossen. Sorry voor het ongemak tot zo ver. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice 0235736515 bereikbaar maandag t/m zaterdag van 9:30-20:00
Pluspunten
Snelle aflevering, vacuümzaken zijn in prima condities afgeleverd. Heb ze nog niet allemaal gebruikt, maar tot zo ver geen problemen gehad.
VerbeterpuntenDe verpakking is moeilijk open te krijgen. Misschien ligt het aan mij.
Pluspunten
Ik kreeg het bestelde artikel de volgende dag keurig thuis gestuurd.
3 Crommelinbaan
Cruquius 2142EX