Vacuümzakken aangekocht bij vacuumzakkenspecialist.nl

Kocht de vacuumbag 150x110 grote afmetingen. Toegepast om een tent foedraal te vacumeren, Om deze in op te bergen in de garage. Dit is een test fase kijken hoe de tent zich houd in de vacuumzak na de winterperiode, i.v.m vochtige ruimte. Snel geleverd voor een nette prijs. Tevens levert vacuumzakkenspecialist een goed service, had namelijk 1 bag defect deze is via contact, kosteloos vergoed. (Kopie Kiyoh beoordeling)

Snelle levering en top producten alles naar wens

Prima product

Fijn dat ik de bestelling de volgende dag al op kon halen. Thuis gekomen meteen de tuinkussens opgeborgen. Prima product, stevig, de sluiting werkt goed en het vacumeren was geen probleem.

Super.

De zakken zijn super. Ik heb de grote zakken besteld voor al mijn hoofdkussens. Plaatsbesparend, proper, gemakkelijk met mijn stofzuiger vacuüm te trekken. Ik ga er nog bestellen.

Vlotte levering!

Op zondag besteld en maandag al geleverd!

Stevige zakken maar vullen langzaam met lucht

Gekocht om de tuinkussens in op te bergen maar van de 7 zakken vullen er 3 steeds weer met lucht. De pomp doet helemaal niets op grote zakken; verwacht dat je uren moet pompen om een zak leeg te krijgen. De stofzuiger werkt gelukkig heel goed.

Ideaal voor reizen

Dit is echt de oplossing voor een overvolle koffer en kasten. Tuinkussens, dekbedden en dekens nemen nu veel minder plaats in je kasten en ook voor je reizen is het een goede oplossing om compacter te reizen en op ruimbagage te besparen.

Snelle bezorging fijne zakken

Makkelijk te gebruiken Snelke bezorging

Snel

Super snel geleverd!

Prima zakken en snelle levering

Goede uitleg op de site, daarom besteld voor stapels beddengoed, kussens en kleren. Snel geleverd en de zakken van goede kwaliteit

Uitstekende service

De vacuumzakken werken prima en zijn gemakkelijk te gebruiken ook met stofzuiger. Een set van de vacuumzakken werkten minder goed. Daarvoor in de plaats andere zakken met korting gekregen. Uitstekende service.

Super blij mee!!

Ik moest een tweepersoons matras verhuizen en ik zocht iets om het makkelijker te maken. Toen vond ik deze website met grote vacuumzakken. Ik heb meteen besteld en twee dagen later had ik hem al binnen. Werkt heel makkelijk, doet wat het beloofd. Super handige aankoop!!

zeer snel geleverd

Op zaterdagavond besteld ,maandagmiddag kwam de bestelling binnen. Hoe de zakken zijn weet ik nog niet want over 4 tot 6 weken ga ik het pas gebruiken,ik ga er van uit dat het goed is.

Super snelle levering

Doet wat het moet doen

De zakken zijn goed en stevig,makkelijk in gebruiken. Wij hebben de dubble pomp gekocht en dat gaat prima en snel, eerst de meeste lucht eruit drukken daarna de rest met de pomp. Dit product krijgt 4 sterren omdat ik ze nog maar net heb en wil kijken hoelang ze meegaan.

Top product

Heel blij met vacuumzakken en super snel geleverd!!

Snelle levering, goede kwaliteit

De informatie op de website is erg uitgebreid zodat ik een goede keuze kon maken. Het bestelproces was eenvoudig en de levering supersnel!

uitstekend

Volgende dag bezorgd, prijs is zeer reeel. Kwaliteit is ook uitmuntend, zal hier vaker bestellen

Super!!!

Mooi en stevig materiaal en heel snel geleverd. Twee slaapzakken, een lakenzak en twee kussens in één koffertje. Scheelt enorm in de reisbagage. Helemaal top!

Zak werkt verbazend goed

Wordt afgeleverd in plastic zakje. Door de brievenbus met kans op beschadiging. Snap niet dat het een smalle plastic doos was.

Snelle.levering

Levering zoals beloofd.

Vacuüm zakken werken goed. Nu afwachten of dat na verloop van tijd zo blijft.

Contact was snel, vriendelijk en correct.

Na mijn eerste bestelling (te) snel een tweede geplaats toen ik ontdekte meer en andere maten vacuumzakken te willen bestellen. Per mail gevraagd de tweede nog niet te versturen in afwachting van mijn aanvulling. Vriendelijke reactie was het gevolg. Een top bedrijf waar menig ander een voorbeeld aan kan nemen. En prima vacuumzakken, natuurlijk hier ook belangrijk.

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd

Prima product, prijs en levering

Van alle aanbiedingen is dit adres echt favoriet.

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX