Snelle levering.

Snelle levering. Goede vacuümzakken

Snel ontvangen en makkelijk mee te werken.

Opmerking; we hebben een pomp erbij besteld, maar blijkt dat de hulpstukken er niet bij zitten om de matraszak op te pompen. Dat is jammer, kan dat nagestuurd worden?

super tevreden

snelle levering, kwalitatief product. zakken blijven goed vacuum, super tevreden

Snel

Snelle en goede levering

Grote maat pro zakken ondermaatse kwaliteit

Helaas moet ik oordelen dat ook de pro zakken niet de gewenste stevigheid hebben waar ik naar op zoek was. De zak scheurt snel en sluiten überhaupt niet geheel goed vaccum af (na een tijdje)

Snelle levering ,eenvoudig in gebruik

in het geheel 10/10.

Zeer praktisch in gebruik. Supersnelle levering een service om u tegen te zeggen. Prijs kwaliteit ok .Zal er zeker nog aankopen.

Snel bezorgd

Snel bezorgd en makkelijk in gebruik

Prima kwaliteit, razendsnel geleverd

De vorige vacuümzakken zijn 5 jaar intensief gebruikt. Prima kwaliteit dus. Vandaar nu dezelfde besteld. Op naar de volgende 5 jaar.

heel slecht

ik dacht dat ik goed had gezocht naar de beste kwaliteit maar: 1. de pomp doet het niet 2. ik heb twee zakken vacuum gezogen met de stofzuiger, eentje was na 5 minuten weer vol met lucht 3. de derde zak die ik probeerde kreeg ik niet dicht met het schuifclipje.

Doet wat het moet

Snelle levering, stevige zakken, mooi resultaat

vlotte levering en goede instructievideo

vlotte levering en goede instructievideo

Goede kwaliteit en snelle levering

Product precies zoals omschreven

Goede informatie en snel bezorgd

Producten zien er goed uit, moet uiteraard afwachten hoe ze over een paar maanden nog zijn. Makkelijk in het gebruik en heldere uitleg.

Zeer snelle levering

Heb ze meteen gebruikt ,ging makkelijk

Snelle levering, duidelijke instructie, degelijke kwaliteit!

De volgende dag al geleverd! Fijne zakken.

Ideale zakken om de tuinmeubel kussens in op te bergen.

Zoals vermeld , vandaag besteld morgen geleverd . zakken

Goede kwaliteit

zeer correct :)

met een bang hartje besteld ….maar zeer snel en correct ontvangen en ….het product " vacuumzakken" ben ik zeer tevreden :)

Gelukkig de gewenste afmetingen en super snel in huis!

Kapotte vacuümzakken van vorig jaar vergeten te vervangen dus online gekeken, gevonden en besteld. Heb ik ze een dag later al in huis! Heel tevreden!

Prima zakken, sluiten goed Vacuüm geweldig

Vlotte verwerking en keurige aflevering. De vacuümzakken werken volgens mij goed, nu nog ff op vakantie en uitproberen.

Prima herbruikbare zakken

Deze zijn erg gemakkelijk in gebruik en prima om te gebruiken. Prijs is ook super. De we website is goed en snelle levering.

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Op zondag bestelling geplaatst en maandag al bezorgd. Had matras zak besteld en meteen 8 grote tuinstoelkussens erin vacuum gezogen. Perfect!!

Supersnelle levering

S'avonds besteld en de vlgd morgen al in de bus Top

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX