Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste Caro,
Jammer dat u de rest van onze mail niet heeft gelezen of in ieder geval in deze beoordeling geen compleet beeld hiervan geeft. Ook vindt ik het jammer dat u niets zegt over het feit dat we u eerder wel naar tevredenheid hebben geholpen toen bleek dat u de verkeerde maat vacuumzakken had besteld.
Als we zo kort door de bocht gingen als u schetst dan zou u inderdaad beter naar Action kunnen gaan. Gelukkig weten wij dat dit niet is hoe wij werken.
Ik begrijp dat u teleurgesteld bent en dat vindt ik ook oprecht vervelend en daarom heb ik uw mail ook direct opgepakt.
Als u verwacht dat we zonder verder onderzoek een nieuwe zak opsturen dan kunnen wij niet aan uw verwachtingen voldoen. Als we zo zouden werken, dan betaald een klant die met zorg en aandacht met zijn/haar zakken om gaat voor een klant die hier niet bewust mee bezig is en dat vinden wij niet eerlijk. We onderzoeken altijd eerst wat er aan de hand is en daarvoor stellen we dan wat vragen.
Ik heb aangegeven dat ik het vervelend vindt dat de zak na het eerste gebruik niet meer vacuum bleef, verder heb ik u wat tips gegeven en gevraagd naar uw bevindingen. Maar hierop geeft u aan dat u geen zin heeft om hier tijd in te stoppen.
We respecteren uw keuze, maar dan kunnen wij u helaas ook niet verder helpen.
Vervelend dat het zo moest lopen. Ik wens u in ieder geval een goed weekend toe.
Met vriendelijke groet,
Raymond Koper