Snel en correct

Prima zakken, bliksemsnel geleverd, wat wil je nog meer?

snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

snelle bezorging

fijne vacuumzakken

Gewoon goed

Gewoon goed

Fantastisch!

Het werkt goed, ik ben tevreden. Ik hoop dat het apparaatje een lang leven heeft....ik zal zekerlijk weer stoppers bestellen op een later stadium.

goed advies .

netjes verpakt goed product

Goede en snelle service

Voor de 1e keer bij dit bedrijf besteld. Helaas was 1 van mijn 2 zakken niet goed, hij liep weer langzaam vol lucht. Na dit gemeld te hebben goed opgelost en binnen 2 dagen nieuwe zak gekregen. Deze was goed en ze zijn van degelijke kwaliteit. Netjes probleem opgelost

Supersnelle levering van hele fijne zakken

Ik heb afgelopen zondag een bestelling gedaan en volgende dag kon ik de bestelling al ophalen bij het postkantoor. Meteen de zakken getest en ik ben er heel blij mee.

Zeer goede en snelle bezorging.

Geweldig product, en dat in vele maten. Ik ben zeer tevreden.

Wat een snelle service.. De tuinkussens liggen al vacuüm verpakt achter het schot.. Werkt perfect.. De zomerkleren gaan ook allemaal in het vacuüm scheelt een hoop ruimte

Goed te vinden op de website en snelle levering

Goede en snelle service. Prettig telefonisch contact, antwoord op mijn vraag.

Gemakkelijk in gebruik, op tijd geleverd

Heel handig voor de winteropslag van de dekens, matrassen en kussen in ons zomerhuisje

Snel en correcte levering

Snelle en correcte levering van een degelijk product

's avonds besteld en volgende middag al in huis

Goede omschrijving op website en snelle service.

Prima, besteld en ontvangen

T.a.v. het gebruik die heb ik nog niet. Wel is mijn ervaring vanuit het verleden dat de zakken in het regelmatig gebruik, 2 vakanties in een jaar, snel lek gaan. Deze bestelling had als voordeel. Een zeer groot formaat, matras! en de zak hoeft maar 1 keer per jaar open en dicht.

Een oprecht product

Erg handig en gemakkelijk te hanteren Geprobeerd met pomp en werkt uitstekend zoals op videobeelden !

Snel geleverd echt top. Moet product nog uitproberen maar zal zeker goed komen

Goede kwaliteit

Zeer snelle levering van kwaliteit vacuumzakken. Het bijgeleverde pompje werkt ook prima.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb de dozen met vacuumzakken op zaterdag besteld en deze zijn op maandagmorgen al bezorgd. De kwaliteit is prima!

Geweldig en snel geleverd

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire