Goede service. Snelle bezorging. Goed product. Super dus

Helemaal top

Goede producten, snel geleverd en handig te volgen via track and trace.

Aanrader!

Goede kwaliteit en zeer snelle service!!!

Handig

Prima kwaliteit, werkt beter dan die goedkopere producten.

Super top

Super snel gegaan. Dankjewel

veel te duur voor wat ik krijg

voldoet niet aan de verwachtingen

top winkel!

Goederen kwamen toe in goede conditie en zeer snelle levering! Mij zien ze hier zeker nog terug indien ik dingen nodig heb.

Tot nu toe een heel positieve ervaring.

Makkelijk en besparing van veel ruimte.

Snelle levering van een kwalitatief hoogwaardig product

Na een snelle levering heb ik het product onmiddellijk in gebruik genomen. Het voelt kwalitatief goed aan. In de komende maanden zal ik het product veel gebruiken en testen.

Heel praktisch en makkelijk in gebruik

Ik ben helemaal gewonnen voor het systeem. Super handig en ik kijk er naar uit om kledij en donsdekens in te pakken.

Stevige zakken en snelle levering

De vacuumzakken en pompje snel ontvangen. Zakken zijn stevig. Vacumeren met pompje gaat uitstekend. Erg tevreden!

Bad

Low-quality plastic, very expensive compare to the quality. Bought from amazon much cheaper and much better quality.

ok

Post .nl heeft het pakje op een verkeerd adres geleverd , toch nog goed gekomen de persoon heeft het pakje komen brengen.

Gewoon goed

Top produkt en top service

Vacuumzakken besteld 1 dag later geleverd aan een democratische prijs en heel tevreden over de aangekochte produkten. Kortom een aanrader Een erg tevreden klant uit Belgie!

Snelle levering en een goed product.

De vacuümzak doet wat beloofd behalve het dicht zippen van de sluitstrip gaat niet zoals in de filmpjes. Dit moet eerst met de hand en dan nog eventueel met dat zipdingetje om t na te drukken, maar dat is te overzien.

Heel goede ervaring!

Een leveringsprobleem met PostNL maar dit werd Geel snel opgelost dankzij de hele goede service! Bedankt hiervoor!

levering zoals afspraak top !!!! Prima kwaliteit

Niet verder zoeken

Goede vacuumzakken nodig? Shop hier en niet elders, das zonde van je geld!

Niet tevreden helaas

Ik had 2 matras vacuüm zakken besteld, 1 ging er vrijwel meteen kapot. De andere zoog eerst wel vacuüm maar liep erna langzaam leeg. We hebben helaas geen goede ervaring maar wellicht hebben we pech gehad.

Top zakken, snelle levering

Kan het aanbevelen! Mooie dikke zakken

Goede kwaliteit

Snelle bezorging. Stevige vacuumzakken, mijn dikke dekbed past er precies in, en kon hem aardig plat krijgen, zodat ik hem boven op de kast kon plaatsen.

snelle levering en uitstekende zakken.

Het is snel geleverd en kon dus snel aan de gang want ik ben volop aan het opruimen dus dat is erg prettig mijn dank daar voor.

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke uitleg, snelle levering, en zeer goede kwaliteit. Heb wat zakken besteld om filament voor 3d printers in te bewaren. Ventiel is zo ontworpen dat eigenlijk elke stofzuiger prima aansluit. Druk strips zijn van goede kwaliteit en dubbel uitgevoerd. Verder valt er weinig te zeggen.. Zin typische : dit werkt gewoon! En qua prijs kwaliteit zit het ook goed in orde :)

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire