Snelle levering, prima zakken

Grote zaken besteld, past veel in een trekken goed vacuüm. Na een dag zijn ze dit nog steeds dus ze lijken ook goed vacuüm te blijven

Goede service!

Goede producten en service.

Kan niet beter...

Super snelle verzending. Vraag me alleen af of het niet in een grote envelop verzonden had kunnen worden, ipv in een kartonnen doos?

Uitmuntend

Ik sluit mij bij voorgaande reviews aan. Wat een top bedrijf en een top product. Ik heb de Pro Vacuumzak voor Matras 240X130 besteld. Keurig de volgende dag in huis. Het was zo eenvoudig dat ik de handleiding niet eens nodig had. Mijn (logeer) matras is nu netjes stofvrij opgeruimd. Een fijn idee dat er ook geen beestjes in kunnen kruipen. Wel raadzaam om het matras eerst een paar daagjes flink te luchten voor het in te pakken. Dit bedrijf verdiend een pluim

Heel fijne vacuumzakken.

De zakken zijn fijn in het gebruik omdat je niet hoeft te klungelen met een dopje om te voorkomen dat er weer lucht bijkomt. Het ventiel blijft vanzelf dicht.

Tot nu toe meer dan oké. Afwachten hoe de vacuüm zich houdt

Snelle levering, goede producten

De vacuüm zakken werken zoals verwacht.

Prima zakken en snel geleverd

Makkelijk in gebruik en ze blijven goed gevacumeerd, dus geen vervelende verrassingen. Ben blij met de vacuumzakkenspecialist. Hele snelle levering, echt de volgende dag al in huis. Beter kan niet.

Prima spul!!

Geweldig om tuinmeubelkussens in te verpakken. Zeer ruimtebesparend en stofvrij. Prima product en meerdere keren te gebruiken.

Dag later geleverd dan gepland maar dat was voor mij gelukkig geen probleem

Ik kan het product nog niet beoordelen. De tijd zal het leren. Kijken of er geen lucht uitloopt.

Slecht

Zak was lek, geen reactie gehad op mijn e-mail hierover

top

Zondags besteld en dinsdag geleverd, niets op aan te merken

Wat een snelheid!

Wat een snelheid!

Snelle levering en het product is gemakkelijk en degelijk.

Snel en goed

Super!!

Super goeie vacuumzakken. Grote zak besteld voor ons extra matras. Maakt hem helemaal plat, waardoor ik deze makkelijk op kan bergen. Ook een aantal zakken aangeschaft voor kussens, dekens etc. Ook hier zeer tevreden over. Service ook top! Vandaag besteld, volgende dag al in huis.

Gewoon goed

Super product, goede en duidelijke site. Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd.

Snelle goede levering

Goed bedrijf

De goedkope zakken waren uitverkocht. Na 1 emailtje kreeg ik direct respons dat de zakken weer beschikbaar waren. De volgende dag reeds geleverd.

Precies wat ik nodig heb!

Kwaliteit is erg goed !

zeer snel en keurig geleverd.

zeer snel en keurig geleverd.

Snelle levering, prima product!

Prima product, werkt conform voorschriften. Snelle levering!

ruimt lekker op

Ik had verwacht dat de stofzuiger het niet vacuum genoeg zou krijgen maar ik ben de pomp nog niet nodig gehad. Top

ruim assortiment en vlotte verzending

Wij waren op zoek naar een grotere maat vacuumzak voor onze topper. Gevonden bij de vacuumzakkenspecialist. Ruim assortiment, niet duur en zeer vlotte verzending. Pluim.

netjes geleverd

Netjes afgeleverd en product ziet er goed uit

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX