Super ruimte besparing

Mooi pakket Pro zakken ontvangen en na de instructie film gekeken te hebben aan de slag gegaan. 1 zak liep weer vol, maar dat kwam omdat ik de sluitstrip niet goed heen en weer had gehaald. (te gehaast). Zeer tevreden en ga zeker meer bestellen!

Super snelle levering en klantenservice

Mijn bestelling was super snel binnen! De kortingscode was niet goed gegaan maar na een mail naar de klantenservice werd dit alsnog verrekend! Super service!

Snelle bezorging, prima product

Product snel bezorgd, kwaliteit is goed evenals de prijs

Perfect!!

Snel ontvangen en het product is geweldig!!

Prima. Goed en Snel

Werkt prima, snel verzonden

Uitstekend!

Altijd wanneer je besteld wordt je bestelling in 2 of 3 dagen thuisbezorgd. Super snel dus.

Snelle levering. Product lijkt te doen waar het voor bedoeld is.

Heldere procedure

Snelle verzending, goed produkt

Mijn bestelling werd snel geleverd. Heb inmiddels 6 zakken gevuld en vacuüm gezogen met de stofzuiger. Ik kan iedereen deze leverancier en het product aanbevelen.

Duidelijke site, snelle levering, goed product!

Prima product!

Zeer goede en snelle service

Service en informatie die we krijgen na het bestellen was zeer correct en vlug.

Snelle reactie op gestelde vraag en dat op zondagavond

Na een eenvoudige vraag op zondag kwam al direct een antwoord. Zeer fijn

goed hoor

Snelle levering van handige vacuüm zakken

De bestelde vacuüm zak (formaat matras) werd snel geleverd. Enigszins sceptisch, na het bekijken van de instructie video, heb ik alle tuinkussens in de zak gestopt, de zak dicht gedaan, en een normale stofzuiger (Miele) op het ventiel gezet. Tot mijn verbazing zag ik het pakket steeds kleiner worden...het werkt echt! De enorme berg tuinkussens is nu een compact pakketje geworden (neemt dus niet zoveel ruimte meer in tijdens de wintermaanden).

Prima en snelle levering

Vrijdagavond besteld en maandag al geleverd. Prima

Heel goed geholpen.

Snelle verzending, kwetsbare zakken

Op de verzend snelheid en de service valt niks aan te merken, het was snel verstuurd en precies wat ik besteld had, alleen waren de vacuüm zakken na een keer verplaatsen op een normale manier al lek en onbruikbaar, zelfs de sterkere versie die ik besteld had. Erg jammer aangezien het inderdaad een hoop ruimte scheelt als ze goed zijn.

Makkelijk , snel en op tijd , product is precies zoals omschreven kortom prima!

Toppie

Keurig geleverd

Super bedrijf

Wat een mooie stevige vacuumzakken. Hele snelle verzending

Zeer goed :):)

Uitermate prettig en snel

Geweldige opruiming

De zakken besteld en de volgende dag al geleverd....zomerkleding opgeruimd en de zakken vacuüm gezogen..nog geen 1/3 van de ruimte nu nodig in de kast

Betrouwbaar, kwalitatief en snel

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en zeer snel (volgende dag) geleverd. De kwaliteit van de zakken zijn uitstekend!

Erg tevreden!

Makkelijk in gebruik en tot nu to werk het naar tevredenheid. Ik vond de filmpjes op de website ook erg duidelijk.

Snelle verzending. En de vacuümzakken zijn top!

3 Crommelinbaan

Cruquius 2142EX