Op tijd geleverd

Ze doen wat ze beloven

Uitstekend.

Ik had een huisnummer besteld. Een paar dagen later had ik hem al in huis. Goede kwaliteit. Mooi huisnummer.

Goed, nette bordjes

Fijne bordjes. Op tijd bezorgd. Goed verpakt.

Duidelijk, snel en moou

Makkelijk proces, goede communicatie, product precies als verwacht.

Prima ervaring

Mooi huisnummerbord, past qua kleur prima bij ons huis.

Goede kwaliteit en makkelijk en duidelijke website. Duidelijke montage handleiding.

Mooi naambord voor bij de voordeur. Super service!

Geweldig mooi product

Geweldig mooi product

Snelle levering.

Binnen paar dagen ontvangen. Makkelijk te monteren en eenvoudig op de website zelf samenstellen en bestellen.

Snelle levering.

Goede en snelle service

Makkelijk te bestellen. Goede en makkelijke montage. Tevreden.

Snelle levering en goed product.

Na de bestelling, snel geleverd. Prijs en kwaliteit in orde.

Ze werken snel en op tijd Het ziet er netjes uit wat je besteld En ze kunnen veel diverse dingen uitvoeren Voor onze VVE is het een uitkomst Een goed bedrijf Perfect gewoon

Prima huisnummerbord, precies wat ik zocht. Snelle levering.

Prima huisnummerbord, precies wat ik zocht. Snelle levering.

Mooi ontwerp, mooi product simpel en snel geregeld

Ik heb een beton look naambord laten maken. Ontwerpen ging simpel, levering snel en mooi product. Aanrader!!!!

Mooi naambord en duidelijke letters

Ze kunnen alles maken Grote dikt schuin recht en nog snel ook Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf

Goede service Ze kunnen veel of het nou recht of scheef moet Of het nou dunne letters of dikt letters gaat het kan gewoon En de grote snel heit van leveren Wij zijn dik tevreden met dit bedrijf Voor onze vve

Snel en uitstekende kwaliteit

Het was zeer makkelijk om mijn bestelling te doen. Een plus puntje zou zijn om een handige vermelding te maken naar de extra dunne plaatjes; het was een beetje zoeken, maar wel gevonden uiteindelijk.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.