Mooi naamplaatje met VEEL TE DUNNE letters erop

Ik snap echt niet hoe een bedrijf dit soort slechte kwaliteit kan produceren en dan ook opsturen naar de klant : de tekst is gewoon nauwelijks leesbaar ! De letters hadden dus niet veel DUNNER kunnen zijn - wat een armoedige tekst was dit !!!

Snel en correct

Snelle levering en goed service.

goed.

Prachtig bordje

Kleur helemaal perfect. Snelle levering

Heel blij mee

Het nummerbordje ziet er mooi uit. Was ook heel netjes verpakt.

Tevreden

Alles netje geregeld, ook kwa mail contact. Jammer dat er iemand het verkeerde huis op de envelop had gezet.

Snel, accuraat

Snelle levering, mooi product!

De site om te ontwerpen is heel makkelijk. Zeer snelle levering en het product is van goede kwaliteit. Volgende bord wordt zeer zeker weer hier besteld.

Overzichtelijke site, snel geleverd en mooi resultaat

Snel, mooi, correcte prijs

Mooi naambord voor redelijke prijs.

Onze bestelling voldeed helemaal aan onze verwachting.

Prima naambordje, levertijd mag sneller

Prima naambordje, veel mogelijkheden om zaken zelf vorm te geven en afmeting te bepalen. Levertijd van 4-5 dagen iets te lang

Bestelling ontvangen zoals verwacht

Het enige minpuntje was dat we geen zicht hadden als onze bestelling al verzonden was en wanneer deze geleverd zou worden. Toch hebben we niet lang moeten wachten.

Snel besteld, en geleverd.

Snel besteld, en geleverd.

snel en efficiënt

Snel

Oplossingsgericht en snelle levering

De chat met een medewerker verliep zeer vlot en behulpzaam. Ik had een speciale wens mbt een afbeelding welke ik toe wou voegen. De medewerker kwam met een oplossing en goed ontwerp. Ook de mogelijkheid om zelf aan te geven waar de boorgaten moeten komen (in geval van bestaande gaten in de muur). Levering binnen 2 werkdagen. Kortom, een zeer tevreden klant.

Mooi product en snel geleverd

Snelle en adequate communicatie en dito bestelling

Contactpersoon reageerde erg snel op mijn vragen en het ontwerp was goed en snel gereed. Niets dan lof, mooi eindproduct ook!

Bestelling snel bezorgd en goede kwaliteit.

Zeer mooie afgewerkte huisnummers in inox. Snelle en nette levering

Prima kwaliteit

Zocht extra dun plaatje om in een houdertje te kunnen schuiven. Hier gevonden, maat zoals opgegeven en van prima kwaliteit.

Leuk dat je uit verschillende type naambordjes kan kiezen. Wij hebben gekozen voor de bamboe en deze is super. Ook fijn dat het geleverd wordt met ophang spulletjes. Super snelle levering ook. Zeker een aanrader om hier je naambordje te bestellen.

Erg mooi huisnummerplaat. Extra besteld pakket met afstandhouders ed. Was zeer makkelijk. Snelle levering.

Mooi duidelijk nummerbord

Mooi duidelijk huisnummerbord compleet met schroeven en pluggen. Nu nog iemand vinden om die op de muur te bevestigen.

Doen keurig wat is afgesproken.

Bezorgen keurig en snel dat wat is besteld.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.