Snel en netjes afgeleverd

Prima ervaring en zal dit doorgeven aan familie en vrienden

super prijs/kwaliteit

super mooi naamplaatje voor aan de deurbel... is gewoonweg prachtig voor deze lage prijs

Netjes

Degelijk verpakt ontvangen via de post. Netjes en zoals verwacht uitve8

Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik ben erg tevreden over NaambordenCentrale. De naambordjes die ik heb besteld kwamen snel binnen en waren perfect op maat en goede kwaliteit.

Super service

Ik was niet handig genoeg om mijn bordje zelf samen te stellen . De medewerker van de naamborden centrale heeft me uitstekend geholpen met een perfect resultaat. Ook was het bordje goed verpakt en snel verzonden

alles op tijd, goed product

snelle levering, goed product

Prima borden, prima prijs

Borden zijn makkelijk zelf vorm te geven via de website. Daarna worden ze goed verpakt geleverd met besvestigings materiaal. Mooie kwaliteit.

Zeer goede service

Mijn ervaring is goed.

Mooi product, keurig uitgevoerd conform wens, goede prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit

Leuk om het zelf te kunnen ontwerpen. Was ook heel eenvoudig aan te brengen. Prijs kwaliteit. Kan deze website alleen maar aanraden.

Product zoals verwacht

Goede kwaliteit.

Precies wat we voor ogen hadden gekregen.

Prima naambord!

Met heel veel gemak mijn naambord ontworpen en besteld. Levering duurde langer dan gedacht maar heb nu wel een kwaliteitprodukt naast de deur.

Perfecte service

Intussen onze vaste leverancier, levert altijd binnen paar dagen en bestelling klopt altijd met onze opgave. Aanrader voor eenieder die een naambord etc. wil aanschaffen

Vriendelijk en snel geholpen

Werd vriendelijk te woord gestaan en snel de producten in huis ontvangen!

Is goed

Leuk naambordje gemaakt, we zijn er blij mee!

Wij bestellen altijd via deze site!

Goed & snelle service en een betrouwbare webwinkel

Geleverd conform afspraken en verwachting!

Uitstekend product en geleverd volgens afspraak!

Incompleet en matig geboord

Messing naamplaatjes werden geleverd met voorgeboorde gaten ter bevestiging. Helaas zaten er niet genoeg messing schroefjes bij om alle plaatje op te kunnen hangen. Bovendien hadden de schroefjes die er bij zaten geen verzonken kop waardoor ze uitsteken na montage. Dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden door de gaten even voor te boren met een soeverein boortje. Jammer.

Makkelijk, snel en heel netjes

RVS naambordje makkelijk gemaakt met het ontwerpprogramma. Snel geleverd. Plaatje ziet er weer prima uit. En van de andere weten we al dat deze heel weerbestendig is. Weer helemaal tevreden. Oh en niet onbelangrijk, uitstekend prijs kwaliteit verhouding.

Handige website, snelle levering, dik voor elkaar!

Wat een fijne ervaring rijker! Via de chat heb ik mijn vragen met een echte medewerker besproken en deze kwam direct met een voorbeeld zoals ik het zou willen hebben. Top. Snelle levering en het nummerplaatje hangt al te pronken bij de voordeur. Bedankt!

Mooi en goede levering

Fijne site waar je zelf het naambordje kan ontwerpen, vervolgens ziet het er ook mooi uit. Snelle levering

Goed meegedacht, snelle levering, fijn contact.

Wij waren op zoek naar een naambordje voor aan het huis en konden op de website deze helemaal naar onze eigen smaak ontwerpen. N.a.v. een vraag werd er vervolgens ook goed meegedacht. Het naambord werd zeer snel bezorgd. Fijn contact!

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.