perfect

mooi product, geleverd als afgesproken

Naamborden centrale denkt altijd in oplossingen en levert maatwerk

Mooi naambordje snel geleverd

Mooi naambordje en snel geleverd

Mooi design / Mooi materiaal / Hoge kwaliteit

Bordje wordt binnen verwachte levertijd. Ziet er erg goed uit! Exact wat ik wou! Zelf het design kunnen aanpassen via de website. Zelfklevend was niet geschikt op baksteen plakken.

Prachtig!

Een woord omschrijft het naambord al. Of je het nu schitterend, prachtig of uitstekend wil noemen; het is precies wat we zochten en voldoet aan de eisen! Meer dan waar voor je geld.

Kwaliteit snel geleverd

Met een ruime keuze aan materialen en lettertypes wordt het uitzoeken van een naambord bijna een kunstwerk. Zeer geslaagd, en snel bezorgd.

Compleet, snel en goed verpakt

Kwaliteit en uitstraling is conform verwachting, prima in orde !

prima geregeld

Goed geadviseerd en voorgelicht.

Professioneel

Je kunt heel snel de juiste afmeting van het naambordje kiezen uit talloze mogelijkheden. Daarbij zijn er ook nog talloze mogelijkheden op het gebied van lettergrootte etc. Bestellen gaat heel eenvoudig en het naambordje heb je binnen enkele dagen in je bezit. Heel professioneel allemaal.

Altijd goede service en afhandeling van de bestellingen.

Nette afhandeling van de bestellingen die ik doe. Als er iets niet duidelijk is wordt er contact met je opgenomen. Kortom een web winkel waar je op kunt vertrouwen en eigenlijk is het wat je mag verwachten van een goede zaak!

geweldige service

Na uitkiezen van het type naambord,hebben we met hulp van de zeer vriendelijke klantenservice,die wij toch even nodig hadden, de tekst kunnen laten vermelden zoals wij die er op wilden hebben. Bordje werd na een aantal dagen geleverd en hangt er nu enige tijd tot onze grote tevredenheid. Kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

super service, denken mee + top klantervaring

Ik had op korte termijn een naambordje nodig als cadeau en belde 's middags of het mogelijk was nog iets te bestellen dat diezelfde dag gemaakt zou moeten worden en verzonden. De medewerker was onwijs aardig en deed er alles aan om dit te verwezelijken; en dat was een succes! kortom: 5 sterren

Betaalbaar, netjes, op tijd geleverd en eenvoudig te bestellen!

Betaalbaar, netjes, op tijd geleverd en eenvoudig te bestellen!

Helemaal naar wens uitgevoerd en snel geleverd!

Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding en betrouwbare levering.

Snel geleverd en goed product.

Ziet er netjes uit.

Snelle en correcte aflevering

Altijd de juiste bordjes die snel en correct geleverd worden, steeds 3 verschillende maten en altijd de juiste tenaamstelling

Prima service. Snel geleverd.

Zeer goed en mee denkend bij het mooie ontwerp!!

Tevreden

Twee brienbusplaatjes in alu besteld. Levertijd naar België was 6 dagen. Plaatjes zagen er goed uit, de randen zijn onafgewerkt en dat is jammer. Als het plaatje ophangt en je kijkt er van bovenaf op lijkt het plaatje afezaagd te zijn. Een net wat betere afwerking had de laatste ster verdiend. De voorzijde ziet er wel heel erg goed uit.

Precies wat je verwacht

Alles prima, maar de bouten draaien de andere kant op dan normaliter. Das even wennen.

Goed en snel

Ik had even snel een eenvoudig, niet te duur naambordje nodig. Onder de €10,00 was ik klaar en snel in huis. Zelfs rekening gehouden met mijn wens die ik in de notities had gezet. Blij mee.

Precies zoals besteld

Alles zoals besteld en op tijd. Goed verpakt ook! Aanrader

Super mooi!!!

Kan niet anders zeggen, dan dat het een heel goed bedrijf is. Snelle levering, mooie producten en alles is correct. Hartelijk dank!!

Een super snelle en mega vriendelijk service voor een top product!

Service is uitstekend, echter messing tast snel aan

Service heel goed. Echter na een paar weken begint het messing al tekenen te vertonen van corrosie/aantasting helaas

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.