Snel vakbekwaam goede prijs

Keurig geregeld

top

zeer goed altijd perfect te naamplaatjes

Snelle service, product zoals omschreven

Goede service en snelle levering/

Snelle levering en prima kwaliteit.

Heel tevreden over de naamplaatjes voor onze VvE, kan zelf het letter type kiezen.

Snelle levering , ik had in eerste instantie het naambordje niet ontvangen,maar na een belletje was het snel in huis.

Fijne website en goede levering

Fijne website om op te bestellen, levering zonde problemen en een mooi bordje.

Snelle en vriendelijke afhandeling van de bestelling

Website is nier echt goed. Het kost moeite om bij de afdeling te komen waar je je naamplaatje zelf kan ontwerpen. Het zou handig zijn als je nadat je het ontwerp hebt ingeleverd het resulatta aou kunnen zien (virtueel).

Nvt

Het mooie dit bedrijf is dat je bijna alles op naamborden gebied Kan laten maken Tot aan verschillende letter type En het is nog snel klaar ook En super snel bij de klant

perfect afgewerkt

snelle levering, mooi afgewerkt en stevig bordje van roestvrijstaal. voelt als onverwoestbaar!

Snelle levering en veel opmaak mogelijkheden

Veel opmaak mogelijkheden, waardoor je daar lekker in kan uitleven. Snel het product ontvangen. Misschien nog handig aangezien ik niet bekend ben met dit ophang systeem een handleiding.

Goed geregeld

Goed maar kan beter.

Aangezien er redelijk aandringend wordt gevraagd naar een recensie bij deze. 1. Waarom duurt levering van een standaard plat klein nee nee plaatje bijna een week wanneer ik bij Coolblue binnen een dag een nieuwe wasmachine kan krijgen? 2. Is het plaatje wel in Nederland gemaakt? Zo niet : voor iedereen: het is belangrijk met het oog op de toekomst dat landen zo veel mogelijk zelf kunnen produceren of dichtbij kopen. 3. Heeft het messing plaatje een all weather vernislaag over de letters? Het is moeilijk te oordelen en staat nergens beschreven. De getransfereerde letters lijken de laatste laag. Dit zou beteken dat bij de geringste poetsbeurt de letters er af kunnen worden geveegd. 4. Naambordencentrale was de goedkoopste maar nog steeds veel geld voor een plakje rechthoekig messing.

Soepel bestellen, mooi afgeleverd en last minute wijziging top doorgevoerd!

Mooi naambord!

Prima gegaan met bestellen en levering!

Prima behandeld

Snelle levering en goeie kwaliteit

De communicatie omtrent de order was heel goed en mooi dat je zelf een ontwerp kan maken. De levering was ook snel en het rvs bord ziet er heel mooi uit.

Goed bord en snelle service

Netjes op tijd binnen, ik ben tevreden!

Goede kwaliteit .

Gewoon goed

Klantenservice heeft mij goed geholpen met mijn specifieke wensen en naambord was uiteindelijk precies zoals ik wilde

Altijd goed en vlot.

Aflevering correct afgehandeld. Kwaliteit prima. Dus een tevreden klant.

Mooie producten en goede service

Geleverd volgens specificatie. Mooie nummerbordjes. Zelfklevend besteld is prima.

Snel en correct geleverd

Fijn dat ze telefonisch bereikbaar zijn : ik wilde nadat ik de bestelling geplaatst had nog iets veranderen. Middels een telefoontje kon dat snel geregeld worden .

Het zou makkelijker moeten kunnen

Bij een her bestelling van het zelfde product zou het makkelijker mogen.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.