Precies wat je wilt

Snelle levering en product precies zoals verwacht.

Perfect product

Het enige verbeterpunt: online tonen hoe je voorstel eruitziet zodat je niet moet wachten op een mail van jullie met het voorbeeld.

Denken mee. Nette uitvoering. Snelle levering. Transparant. Aanrader!

Denken mee. Nette uitvoering. Snelle levering. Transparant. Aanrader! Tweede bord inmiddels besteld. Zegt genoeg.

mooi uitgevoerd en afgewerkt

even zoeken naar de juiste manier om een text in te voeren, maar verder heel gebruiksvriendelijk. mooi alu bord, precies zoals ik had verwacht.

netjes geleverd

Is goed

De levering is goed en als je vragen heeft word je goed geholpen.

Keurig netjes 2 naamplaatjes geleverd.

Internetbestelling van 2 naamplaatjes op maat. Plaatjes zijn precies op de opgegeven maat gemaakt en de tekst is goed verdeeld over de plaatjes. En snel geleverd tegen een lage prijs. Heel tevreden, ga hier zeker weer bestellen als ik weer een naamplaat moet hebben

Fijn bedrijf mooie naambordjes

Blij met het naambordje , goed contact , Levering zou iets sneller mogen

snel en degelijk

Levering van bestelde naambordjes was snel en geheel conform opdracht.

Wat wel handig is om te laten onthouden welke lettertype ik eerder had gebruikt ,nu zijn ze prima maar toch net even anders

Goed bordje voor een goede prijs

Wij hadden een personlijk naambord, maar gingen verhuizen. Via deze website hebben wij een klein wit bordje met zwarte cijfers gekocht. Je werd via mail goed op de hoogte gehouden. Bordje was snel binnen en makkelijk te bevestigen. Zeker een goede aankoop!

Naamboordje zeer mooi, zeer goeie kwaliteit en niet duur.

Huisnummer

Ze doen waar ze voor staan Blij met mee

zeer vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling en super kwaliteit. Zeer mooi afgewerkt.

Klantgericht prima kwaliteit tegen een reele prijs

Zeker aan te bevelen!

Goed geleverd. Tevreden.

Goed geleverd. Tevreden

Reeds 2e bestelling op naambordencentrale. Snelle levering, prima kwaliteit, prijs kwaliteit ook zeker ok. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Perfect, precies zo als ik wilde.

Goede snelle service, blij met onze bestelling!

Het ziet er netjes uit

"Tevreden"

super goed geholpen

met aandacht naar de juiste kleur, materiaal, lettertype, afmetingen etc gekeken

Nemen verantwoordelijk

Er was iets mis gegaan met de verzending. Volledige op hun kosten hebben zij een nieuw bord gemaakt.

Snelle levering. Goede service en prijs

Erg mooi huisnummerbord ontvangen. Top.

Het huisnummerbord dat we besteld hadden was erg mooi. We hebben gelijk een tweede bord (nu naam + huisnummer voor bij de voordeur) besteld. De kortingscode die we bij de eerste bestelling kregen was daarbij mooi meegenomen.

Correct

Prijs kwaliteit zeer goed Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.