Perfect!

alles prima geleverd

Van bestelling tot levering ,prima

Correcte uitvoering

Een snelle levering van perfect gegraveerde naamplaatjes

Goed produjt

Goed product en op tijd geleferd

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Goed bedrijf doen wat ze zeggen.

Naamplaatje netjes binnen 5 dagen ontvangen top.

Super service

Ik had een naambordje besteld wat helaas beschadigd binnen was gekomen. Ik heb gebeld en zonder problemen kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Deze was wel goed binnen gekomen.

Mooie producten en nette prijs

Makkelijk bestellen en vlotte levering. Uitgebreide keuze.

mooi product tegen een scherpe prijs

Het ontwerpen van het naamplaatje was eenvoudig en snel te doen. Het eindresultaat is helemaal naar verwachting. Kortom, een mooie manier om snel een professioneel naamplaatje te laten maken.

Snel, netjes

Super service en goede kwaliteit!

Ik wilde een eigen ontwerp en daar ben ik heel goed bij geholpen. Na veel over en weer gemail, met iedere keer een nieuw ontwerp, hebben we het bordje besteld. We hadden het heel snel in huis en we zijn heel tevreden en blij met het eindresultaat!

Top geregeld

snel en netjes

snel geleverd, goed prijs, goede kwaliteit

Prima materiaal en levering

Precies ontvangen was ik mij gewenst had. Prima spul

Alles naar wens

Gekregen wat we besteld hebben.

Perfecte naambordjes

Twee naambordjes besteld: een voor naast mijn voordeur op de gallerij en een voor naast de bel in de hal. Goede afmetingen. Net bordje. Duidelijke tekst. Dubbelzijdig tape werkt goed.

Mooi en snel geleverd, de naamplaatjes

Ik bestelde kleine messing naamplaatjes voor bij wat kunstwerken van een bescheiden expositie. Elk plaatje een andere tekst dus. De lage prijs van de plaatjes maakte dat mogelijk binnen ons budget en ze zijn ook nog heel mooi.

Uitstekende communicatie Snelle verzending Uitstekende service Kwalitatief uitstekend product

Top kwaliteit en snelle levering

Zelf nog via online module keuzes kunnen maken in lettertype en indeling. Top kwaliteit en snelle levering. Ook voor naambordje bij onze nieuwe woning weer teruggekomen bij dit adresje.

top

goede site, makkelijk te bestellen, genoeg keuze

top ervaring

snelle levering en mooi resultaat

Mooie kwaliteit

Makkelijk zelf maken van bord. Snelle levering. Goede kwaliteit.

snel, makkelijk en divers

De bestelling was makkelijk te plaatsen en werd erg snel geleverd. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor het maken van naambordjes.

Naam of een cijfer bij de Naambordencentrale is het goud van ijzer...

Prima site en snelle levering...

zeer tevreden

zeer tevreden

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.