Perfectie!!

Het plaatje is identiek als de bestelling en lag binnen enkele dagen in de brievenbus. Heel tevreden!

Fout product zeer snel hersteld

Letters bleken veel te klein voor het bordje. Snelle klantvriendelijke reactie en herstellevering!

Gewoon goed

Gewoon goed

Zeer geweldig

Vlotte levering van bestelling en zeer netjes uit gevoerd naar wens.

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling

Snelle, zeer correcte afhandeling van mijn bestelling

Correct en klantvriendelijke leverancier

Zeer goede ervaring

Snel en eenvoudig

Het naambordje was gemakkelijk te bestellen en binnen een paar dagen lag het in de bus met de exacte afmetingen, dat je ook nog kon kiezen voor een plakoptie maakte het helemaal ideaal. Toen ik in mijn appartement kwam wonen ontbrak een nummer bordje welke maar op een kleine plaats opgehangen kon worden. Hier kon ik de maten aangeven wat perfect werkt. Een echte aanrader

Zeer goede kwaliteit en netjes geleverd

Mooie kwaliteit plak naambordje

Snel en accuraat

Ideale prijsverhouding

Bestel al jaren naambordjes voor nieuwe bewoners van onze flat

prima service, snelle levering en een mooi resultaat

Zie boven. Mooi naambordje en snel geleverd, prima!

Een grandioos bedrijf

Heb van Mark een goed en deskundig advies gekregen voor mijn naambordje. Goede letter grootte, mooie vlakverdeling en perfecte kleur. Ook nog eens een snelle service en degelijk verpakt. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Keurig en vlot

Vlotte levering, precies zo als gewenst.

Zeer snelle levering Ik had laatst een nieuwe bewoner die zij Ik woon er nog niet eens maar nu staat mijn naam al bij de brievenbussen

Snel en goed

Snel en accuraat

Netjes, snel afgeleverd

Prima product, snel verzonden en degelijk verpakt

Keurig werk geleverd en snel.

Geweldig snel en accuraat

Geweldig snel en accuraat

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit, nu ook minder problemen met mensen/ post van de buren

Uitstekend werk voor een goede prijs

Hoewel maar een kleine opdracht wordt dit zorgvullig uitgevoerd. Ook de weg er naar toe is goed te volgen en met verschillende mogelijkheden toepasbaar voor een leek als ik. Dus goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Snelle levering en keurig werk

Grote keuze, snelke levering, goed verpakt, kortom aanrader

Het gehele traject prima geregeld

Goede informatie vooraf en alles geheel volgens afspraak verlopen, een mooi product en goed verpakt.

Ziet strak uit

Huisnummerplaatje ziet er strak uit, zoals verwacht. Graag wel voortaan de gaatjes links en rechts van het nummer op de zelfde hoogte inboren.

Ik vind ze alleen te groot. Jammer.

Betrouwbare leveringen, goede kwaiteit

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.