Prima product, snelle service

We waren op zoek naar een bedrijfsnaambordje. We vonden op deze site het bordje wat we zochten. Er waren veel mogelijkheden om het zelf in te stellen en te ontwerpen. Kwaliteit is goed en service snel.

Kwalitatief en levering : prima.

Handige website. Levering zoals verwacht en nog snel ook. Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

Simpel te bestellen en een snelle en correcte levering.

Snel geregeld en nog mooi ook.

Top !

Uitstekend en snel

Snelle goeie levering

Snel en gemakkelijk geregeld

Duidelijke website en veel keuze. Gemakkelijk een gepersonaliseerd bordje besteld en deze werd snel geleverd en ziet er prachtig uit.

Tevreden over kwaliteit en levering

Zie boven

Naambordje

Snel geleverd en precies wat ik had besteld

Uitzoeken en thuis geleverd, beide geen probleem

Goede ervaring

Prima verzorging

Correcte website, goed vindbaar en bestellen is simpel.

Snel

Mooi resultaat

Helemaal toppie

Helemaal toppie, super snelle levering

Great service and quality

Quick and prompt delivery.

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit

Prima kwaliteit ontvangen

Mooie kwaliteit bordje ontvangen. In de tijd van vandaag bestellen, morgen in huis, leek het iets langer te duren. Echter binnen twee weken het bordje in huis en helemaal tevreden.

Precies zoals ik het wilde.

Mooi naambord

Het zelf maken van een naambordje was erg leuk. Daarnaast eenvoudig te bestellen en te betalen, en redelijk snel geleverd. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs, en het volgende artikel zelfs met korting! Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, precies zoals afgesproken qua lay-out en kleur.

supersnel geregeld!

Bestellen was eenvoudig, en levering was prompt.

tevreden met t product. hartelijk dank.

Mooi degelijk Nummerbordje

Mooi degelijk nummerbordje

Perfecte Organisatie met duidelijke site

Perfecte organisatie. Duidelijke site en super snelle afhandeling. Goede producten voor een redelijke prijs!

Uitstekend meedenken en duidelijk advies

Omdat ik niet zeker wist welk soort portieknummerbord het meest geschikt zou zijn, heb ik die vraag voorgelegd. Ik kreeg zeer snel een uiterst duidelijk en onderbouwd advies. Veel dank daarvoor!

Conform afspraak

Ik ging voor een naamplaat in koper gegraveerd, waarvan de voorbeelden mooi grafisch weergegeven werden. Ook het advies was handig. Wel een paar spelfoutjes bij het overnemen van de tekst maar dat was al gecorrigeerd voordat er werd gegraveerd. Naamplaatje snel ontvangen in een mooie kwaliteit inclusief schroefjes. Zeer nette levering naar tevredenheid.

Super ondersteuning!

Als slechtziende is het niet evident om online iets te bestellen. De klantendienst was erg behulpzaam en het resultaat is top! Ik ben heel blij met het bamboe naambordje!

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.