Contact liep vlot en bij vragen kreeg ik direct antwoord !

Netjes en snel zoals nodig was bij het overlijden van onze trouwe viervoeter

Simpel te ontwerpen en perfect gemaakte naamborden

Omdat ik al een tijdje geen huisnummer meer had, ging ik op zoek naar een website waar je zelf een ontwerp kon samenstellen. Verschillende websites geprobeerd, waar ik niet kon slagen. Uiteindelijk bij de NaambordenCentrale helemaal het design kunnen samenstellen dat ik in mijn hoofd had. En ook nog voor een goede prijs!

Snelle levering, makkelijk programma

Programma biedt veel mogelijkheden. Is makkelijk in gebruik. Mis wel het ballroom of latin danspaar, helaas alleen ballet of vrije dans. Snel geleverd en mooi gemaakt.

Goederen besteld zeer snel geleverd. Kwaliteit is er goed. Enige men was vergeten er gaatjes in te maken maar dat is geen probleem.

uitstekend service en product

makkelijk besteld en snel geleverd

Snelle levering van het naambordje dat ik wou

Ik wou een gepersonaliseerd naambordje met een geüpload bestand en dit is prachtig. Ik hoop dat de mensen voor wie ik het heb besteld er even blij mee zullen zijn. Ik ontving eerst de mails van bevestiging in mijn Spambox.

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

De order is vlot en volgens afspraak uitgevoerd. Mijn tip is om het een volgende keer als brievenbuspost te versturen. Nu moest ik mijn te grote doos afhalen bij het postagentschap

Ruim assortiment, snelle reactie op vragen per mail en snelle levering.

goede en snelle leverantie

Geheel volgens de gewenste lay-out

Snelle levering van goed product!

Duidelijke website, makkelijk in te vullen. Betrouwbare informatie over product, betaling en levering

Mooi uitgevoerde huisnummer gekregen. En snel geleverd

Netjes en precies Wat ik had verwacht

Goede en snelle levering

Was snel en goed geleverd

Fijne hulp!

Goede service, heel fijn geholpen met een ontwerp voor een plaatje!

Goed naambordje en snelle levering

Niets op aan te merken. Snelle levering en mooi eindproduct ontvangen.

Prima bedrijf en product

Prima bord. Conform opdracht. Ziet er goed uit. Netjes afgewerkt. Goed verpakt tijdens verzending en keurig op tijd geleverd. Zijn bereikbaar voor vragen en denken met je mee. Bedrijf doet wat ze beloven.

makkelijke website Snelle levering

Prima kwaliteit en service

Mooi bordje geworden, precies zoals ik het me had voorgesteld.

Mooie afwerking snelle service

Prima levering. Solide stevig degelijk materiaal en fijne service. Fijn dat de letter typen na een aantal jaren nog hetzelfde zijn hierdoor konden wij met gemak een extra naambordje bij onze deur bij hangen bij de geboorte van een 2e en 3e kindje

Het lettertype was een beetje klein - dat was bij het bestellen niet goed te zien. De uiteindelijke layout is bij de bestelling niet te zien. Verder heel blij en prachtig.

Goede service, net werk

Bestelling geplaats en in geen tijd thuis geleverd. Netjes mooi product.

Prima plaatjes, vriendelijke tel.ondersteuning

Website zou wat duidelijker mogen zijn met name betreffende kunststof plaatjes voor gebruik in naamplaathouders.

Mooi product ontvangen

PvdA bestelde naambordje is erg goed gelukt en was snel geleverd.

Leuke en goedwerkende site. Allerlei naamborden en ruime keuze lettertypen , snel en netjes bezorgt.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.