Mooi product ontvangen

PvdA bestelde naambordje is erg goed gelukt en was snel geleverd.

Leuke en goedwerkende site. Allerlei naamborden en ruime keuze lettertypen , snel en netjes bezorgt.

Gewoon goed.

Veel keuze voor iedereen.

Prima kwaliteit voor een schappelijke prijs

De site wijst zich vanzelf. Eenvoudig een bordje samen te stellen, snelle levering en prima kwaliteit!

Keurige service!

Mijn bestelling zag er prima uit, precies zoals ik het hebben wilde. De bezorging was ook erg snel.

Super snelle levering - netjes verpakt - super tevreden

Super snelle levering. Naambordje kwam netjes verpakt binnen. Zeer tevreden klant!

Prima hulp en snelle service

Een eerste ervaring die prima was, deskundig en vriendelijk.

Goede en snelle service

Ben uiterst tevreden met de correcte en snelle service.

Mooi nummerbord

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Ziet er goed uit en snelle levering!

Erg blij mee!

Goed product en snelle levering.

Tevreden met het product.

Positief

Een bedrijf zoals het hoort

Snelle levering, prima kwaliteit

De website is overzichtelijk, levering snel, kwaliteit prima. Wat ik alleen miste was een voorbeeld afdruk, als je klaar was met alles invullen

Goede kwaliteit

Fijn! Prima en snelle levering.

Prima en snel

Was zoals ik had gehoopt

goede service

Het huisnummer wat ik besteld heb ziet er mooi uit... zoals het op de site staat. De levering was erg snel.

Geheel tevreden met bestelling

Snelle levering van goed product

Mooie naamborden

Mooie naamborden! Goede kwaliteit en prachtig gegraveerd. Heel blij mee!!!

Uitvoering rvs gedenkplaatje geheel naar wens

Klantvriendelijke manier om zelf een ontwerp te maken bestaande uit tekst en afbeelding. Daardoor zelf direct a.h.w. een proefdruk om nog aan te 'sleutelen'. Zeer snelle levering en vriendelijke prijs.

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit voor een goede prijs en snelle levering

UItstekend

Eenvoudig te bestellen tegen prima prijs. En snel in huis.

Het enige "minpuntje" is misschien dat ze zo ontzettend veel keuze hebben dat het moeilijk kiezen wordt. Prima producten, snel en goed gemaakt en geleverd en dat alles voor een heel schappelijke prijs. Over verdere service kan ik niets zeggen omdat ik die niet nodig heb gehad.

Uitstekend maatwerk

Het proces precies te krijgen wat ik wilde, is zeer goed verlopen. De medewerkers van NaambordenCentrale gaven snel en accuraat aan wat de mogelijkheden waren; zij waren ook zeer flexibel in het inpassen van aanvullende wensen van mijn kant. Kortom, vakmensen, klantgericht en zeer ervaren in het opereren op het grensvlak van online bestellingen en direct klantcontact.

Snelle service, prima afwerking

Ik had op zondag ontwerp gestuurd en kreeg maandag al de eerste proef binnen. Deze was nog niet helemaal naar wens en binnen een uur kreeg ik een tweede voorstel waarmee ik akkoord ben gegaan. Mij werd verteld dat de levertijd 7-10 dagen zou zijn, wat ik jammer vond omdat ik de zaterdag erna het bord als cadeau wilde aanbieden.NaambordenCentrale heeft alles op alles gezet het bordje voor die zaterdag te leveren en dat is gelukt!

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.