Perfecte service

In December 2020 heb ik een huisnummer besteld. Dat pakketje is niet aangekomen door de kerstdrukte en lockdown. Zodra ik ze dat verteld heb hebben ze direct een nieuwe gemaakt en verstuurd en die is wel en meteen aangekomen.

Goede service en prima kwaliteit.

Bordje besteld. Keurige uitvoering met schroefjes ontvangen

Formidabel snelle levering van uitstekende kwaliteit

De belofte op de heldere website wordt zonder meer waargemaakt.

perfecte service op alle gebied

zeer tevreden

Helemaal naar onze wens

Bijzonder gemakkelijk bestelproces, mooi ontwerp dat je zelf kunt aanpassen (je ziet dan ook meteen resultaat), hele snelle levering en dan ziet het er ook nog prachtig uit!!!!

Vlotte levering

Wij zijn zeer tevreden over het plaatje dat we hadden besteld. Mooi afgewerkt en duidelijk. Het hangt mooi op onze brievenbus.

uitstekende kwaliteit

Netjes geleverd en prima kwaliteit. Niet goedkoop maar kwaliteit mag wat kosten

Correcte en vlotte service

Correcte en vlotte service

Goede kwaliteit, snelle levering

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen

Na de bestelling zou het maximaal 5 werkdagen duren voor het product binnen zou komen. Duurde wel langer maar kwam hoogstwaarschijnlijk door de feestdagen. Uiteindelijk net voor de Kerstdagen ontvangen.

Helemaal na verwachting mooi uitgevoerd.En snel ontvangen.

Prima uitgevoerd,ben zeer tevreden.

Prettig

Ik heb een naambordje besteld en in de decembermaand was er een zeer snelle bezorging. Het voldoet aan de verwachting. Daarnaast miste aan de achterkant de zelfklevende band. Zonder hier expliciet naar te vragen, komt het bedrijf met een oplossing. Erg prettig!

In 1 woord gewoon prima.

Keurig en binnen een redelijk termijn voor mekaar!

Ik heb online mijn bestelling geplaatst en exact gekregen waar ik om vroeg. Klasse!

.Prima service

Na mijn betaling had ik de volgende dag al de beide huisnummerborden in huis. Ze waren goed te bevestigen. Mijn dank voor de service.

Uitstekend!

Duidelijke website, snelle levering, prachtig naambordje, niets op aan te merken.

Prettige communicatie, goed geleverd product, betrouwbare zaak

De mensen van Naambordencentrale hebben mij heel goed geholpen een bord te ontwerpen en het is daarna snel geleverd. Er miste een klein onderdeel, hierover heb ik gebeld en dat werd meteen geregeld en naar mij toe gestuurd. Ik ben heel tevreden over het resultaat en de prettige communicatie.

Levering wijkt af van bestelling

Bestellen van drie naamplaatjes op maat gaat heel eenvoudig. Levering ook snel. Helaas wijken de drie plaatjes (allen in dezelfde maat besteld) allemaal af. Het zijn maar millimeters, maar toch moest ik ze nu allemaal zelf op de juiste maat snijden. Niet handig!

Nummer bordjes.

Op 8 augustus bestellingen gedaan, bij navraag is gezegd nieuwe bordjes aan te maken. 4 januari, uiteindelijk ontvangen. Mogelijk fout van de post/bezorging Kreeg wel medewerking van Bram en Mike

een beetje teleurstelling...

Ik had verwacht dat de tekst aangepast zou zijn aan de grootte van de plaatjes. De tekst valt bij mij iets te klein uit...

Goede en snelle service

Makkelijk online te bestellen en zeer snel geregeld.

Standaard naamplaatjes besteld. Ze zijn prima precies op maat.

Snelle levering en goede kwaliteit

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.