Goede service!

Goede service en netjes afgeleverd. Blij met mijn naambordje.

Prima werk !

Snel & degelijk

Alles is zeer naar wens verlopen, waarvoor dank.

Snelle en goede service

Precies zoals het hoort te zijn snel en correcte service

Goed en voordelig

Eerste keer besteld en meteen goed. Duidelijke website en makkelijk om te bestellen. Aanrader!!

Prima, ik zou iedereen aanraden. Er zijn veel keuzes en zijn klantvriendelijk.

Prima service en snelle levering.

Overzichtelijke site, veel keuze mogelijkheden voor naamborden. Snelle levering en goed en veilig verpakt

veel keus goede kwaliteit snelle levering

veel keus goede kwaliteit snelle levering

goed product, snelle levering

volop keuze uit goede producten, snelle levering, prijs kwaliteit verhouding top

Prima geregeld tegen een nette prijs

Dik in orde

Perfect zoals ik had besteld en mooie afwerking !

Perfect zoals ik had besteld en zeer mooi afgewerkt !

product naar wens, levering traag

niet van toepassing zie eerste zin

Snelle service - mooi resultaat

Goed advies en snel een voorstel ontvangen. Na bestelling was het resultaat binnen de week bij ons en het zag er schitterend uit. Zeer tevreden.

DIK TEVREDEN OVER DE UITVOERING EN SNELHEID VAN LEVERING

UITSTEKEND

Snelle levering , goed verpakt , item precies als verwacht .

Goede prijs kwaliteitverhouding

De prijs ligt een stuk lager dan bij winkels die naambordjes maken en de kwaliteit is zoals ik verwachte. De levering ging ook soepel.

Altijd goed

Alles verliep naar wens

Mooi materiaal in orde gebracht door mensen die je als een echte klant behandelen.

Mooi leistenen naambord

Goed verpakt, mooie kwaliteit.

Mooi design alleen is de druk erg dof

Ik heb op een naambordje van gebogen RVS een huisnummer laten drukken met wat design. Echter de druk was vrij dof alsof de "inkt"(ja het is gelaserd) bijna leeg was toen ons bordje bedrukt werd. Vooral als de zon schijnt is het nauwelijks vanaf te straat te lezen door gebrek aan contrast. Het zwart had dus echt nog stuk zwarter gemogen (op de website ziet het er echt pikzwart uit).

Prima bordjes

Jammer dat er vaste maten zijn en de lettergrootte bordjes vullend wordt. Uiteindelijk moet ik opnieuw bestellen omdat ze twee mm te groot zijn. Dat levert u niet dus moet ik Verder zoeken

Goeie service betaald zich zelf terug

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi betonnen naambordje. Makkijk te ontwerpen en snel geleverd.

goede kwaliteit

Snel geleverd en zonder fouten

Goed telefonisch bereikbaar en te woord gestaan.

Mijn bestelling (naamplaatje) is op mijn verzoek snel verstuurd. De brievenbusbestelling is 4 of 5 juni bij PostNL wel gescand (zag ik in MijnPost app), maar heb ik nooit ontvangen. Dit heb ik gemeld aan de klantenservice van PostNL, die concludeerde dat poststuk verdwenen is in het sorteerproces, wellicht beschadigd is.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.