Super gaaf dat je gewoon je eigen ontwerp op beton kunt laten drukken!

Mooi bordje, leuk cadeau!

Erg mooi bordje met mooie letter. Had beeetje nog afgevijld kunnen worden met de hand

Keurig werk geleverd!

Prachtig nummer bordje.

Prima service en snel.

Prima service. Producten van goede kwaliteit en snelle afhandeling.

Snelle service. Duidelijke handleiding. Prachtig resultaat.

Prima product en snel in huis!

De bestelling ging eenvouding. Levering was er snel, en product zag er goed uit. Aanbeveling!

Mooi product geleverd voor weinig geld

Mooi messing plaatje besteld. Tekst is er mooi ingegraveerd en ook niet duur ook nog eens inclusief verzendkosten.

Uitstekende service

Ruime keuze, mogelijkheid van goedkope tot duurdere naamplaatjes , nette bezorging

Keurig geregeld

Keurig en snel geregeld

Bordje bestellen was makkelijk en was precies wat ik verwachtte

prima produkt maar lay-out was niet goed

Ik had verwacht eerst nog even een lay-out te ontvangen. Dat wat ik wilde werd bij het uploaden in een en dezelfde lettergrootte en stijl geplaatst. Verder geen problemen, maar in het vervolg wil ik eerst lay-out zien, of het moet mogelijk zijn om ontwerp te uploaden.

In een keer goed ...

Binnen een week ontvangen. Product ziet er goed uit.

Duidelijke website, snelle levering, goed product

Zwarte naamplaatjes op maat laten maken. Resultaat was volledig naar wens! Was me bij bestelling enkel niet duidelijk op de website of het zwarte plaatje een wit randje zou krijgen, wat wel het geval is. Had erop gegokt dat dit zo zou zijn, precies zoals ik het nodig had. bedankt!

Topservice

Zeer tevreden!

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Goede en snelle service

Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Goede en snelle service!

Super geregeld

Vriendelijk aan de telefoon, op tijd geleverd!

Duidelijke site. Goede en tijdige leverimg.

Klein puntje van verbetering: bij bestelde messing huisnummer plaat met schroefjes. De boorgaten houden geen rekening met de bijgeleverde half bolle schroefjes. Schroefjes kunnen daardoor niet mooi verzinken in de plaat bij bevestiging.

Snelle afhandeling en naambordje ziet er top uit

Goede ervaring

Snel en correct

Prima service en snelle levereing

Goede service.,mooi product.

Bordje samen gesteld, na het zien van het voorbeeld op ok gedrukt. Eenmaal geleverd zaten de voorgeborde gaten op een andere plek dan het voorbeeld.., erg jammer Bordje zelf was wel netjes. Echter na contact te hebben gehad, heeft men het opnieuw kosteloos gemaakt naar wens. Goede service, kan niet anders zeggen. TOP

Mooi naamplaatje snel geleverd

Mooi naamplaatje snel geleverd. Makkelijke website.

Zag er gewoon goed uit.

Een simpel, maar pico bello huisnummerbordje.

uitmuntend

Eerst een huisnummer besteld, daarna een naambordje met huisnummer. Laatst een tekst voor het toilet.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.