Prima nummerboord

Nummerboord ziet er goed uit. De meegeleverde schroeven waren van slecht kwaliteit, twee braken af bij het direct inschroeven in hout.

Naambordje voor bij de deur besteld. Netjes gemaakt en geleverd.

Prima naambordje

Prima naambordje leuke tekst erbij

Het naambordje werd snel geregeld en het formaat was precies passend.

Goed en snel

Goede kwaliteit en snelle service

Snel en uitstekende kwaliteit.

Uitstekende service en een vlotte levertijd voor ons bestelde bordje. Aanrader!

gemakkelijk en snel een eigen naambordje

Het is eenvoudig om online een eigen ontwerp te maken en het bordje wordt zeer snel geleverd. Het product is goed gemaakt en betaalbaar.

Perfect, zelfs rvs schroefjes met nylon ring meegeleverd.

Produkt is bovenverwachting en voor een hele mooie prijs.

Mooier dan verwacht en snel geleverd!

aanrader!

Snelle levering en een degelijk bordje

Goed bordje

Goede snelle afhandeling & mooi product zoals beloofd

Goede snelle afhandeling & mooi product zoals beloofd

Goed en snel binnen

Snelle en correcte levering

Mooi naambord en duidelijk leesbaar

alles verloopt soepel, snelle levering, goed product

alles verloopt soepel, snelle levering, goed product

Prachtige boordjes

Ik heb drie bordjes besteld voor de gevel van ons pand. Ze zien er prachtig uit. Het maakt het helemaal af. Verzending was wat traag maar dat kan ook door corona komen.

Geweldig!

Ik had een naambordje besteld. ik had hier eerst telefonisch contact over gehad en dat werd me goed uitgelegd. Vervolgens het bordje online besteld wat heel goed te doen was. Wij wilden later het bordje ophangen en toen waren wij het ophangsysteem kwijt geraakt. Heb ik gebeld en werd geheel kosteloos nogmaals opgestuurd, super service! Dank nogmaals

alles naar verwachting

alles naar verwachting

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Overzichtelijke website.

Prima service!

Het toegezonden naambord bleek wat oneffenheden te hebben. Na daarover te hebben gebeld, kregen we met een week nog twee naamborden geleverd!

Super service

U heeft alles goed gehandeld. Heb mijn bestelling vlot gekregen. Bedankt!

Makkelijk, goedkoop en snel

Op de site was een ruime keus aan voorbeelden die makkelijk naar je eigen inzichten kon aanpassen. Het configureren van het naambordje ging eenvoudig. Binnen 3 dagen na betaling Was het bordje in huis

Mooi product tegen een redelijke prijs.

De website is duidelijk. De tool om je eigen naambord vorm te geven vonden wij enorm fijn. De verschillende lettertypen geven voor ieder wat wils. Wij vonden hier wat we zochten. Het was ook snel duidelijk wat de levertijd zou zijn. Prima product tegen een redelijke prijs.

Makkelijk zelf ontwerpen, snel geleverd en ziet er geweldig uit.

Kwaliteit en snelle levering

Al diverse malen huisnummer bordjes besteld hier. Kwaliteit is prima en er wordt snel geleverd.

Snelle levering en artikel ziet eruit zoals op..top de website

Doorgaan zoals jullie ndnuoen.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.