Best mogelijke ervaring

Wij bestelden 1 naambordje voor onze bel. We konden makkelijk de lay-out zelf kiezen, lettertype bepalen, lettergrootte... De info op de site is helder en correct. De levertermijn was aan de lange kant, maar wel vooraf correct voorspeld. Alles is in prima staat en met de nodige pluggen en schroefjes geleverd. Het plaatje zag er precies uit zoals wij wilden. Wij zijn er heel blij mee.

heel goed

zeer tevreden over de ganse lijn bedankt je gaat nog van mij horen.mvg.

Zoals je hoopt te verwachten! Snel en netjes

Het bestellen van een, op zich, simpel item heeft in enkele gevallen bij andere! leveranciers niet zo goed gewerkt. Dat is bij de NaambordenCentrale (inmiddels 2 bestellingen) dus 100% goed gelukt!

Teleurgesteld

Er zaten geen gaatjes in de hoeken van mijn aluminium huisnr bordje voor de schroeven. Ik was erg teleurgesteld dat ik dat zelf moest uitmeten. Dat er geen schroeven bij zitten begrijp ik, want die moest ik dan apart bij bestellen. maar niet eens simpel een paar gaatjes is gewoon lomp. Zo van, hier en zoek 't uit als je geen schroeven besteld dan krijg je ook geen graatjes. Bordje zag er wel keurig uit, maar mijn mening, zo kun je dit niet naar de klant versturen. Ben echt afgeknapt.

Snel, duidelijk en zonder poespas.

Prima ervaring voor een klein, tijdelijk naambordje. De moeite waard om deze ervaring mee te nemen als we over een poos een definitief bord gaan zoeken!

Mooi huisnummerplaatje, en snel geleverd.

Precies goed

Ontwerpen op website was eenvoudig. Bestellen en levering ging snel. Keurig verpakt. Top!

Handige snelle webshop, producten snel geleverd.

fantastisch naambord

naambord besteld. het op de hoogte houden van bestelling ontbreekt. Na bestelling krijg je geen mail van verzending. In mijn geval duurde het een week voordat het bord werd geleverd. Naambord is fantastisch!!! prachtig . het samenstellen op de website gaat heel eenvoudig

Snelle correcte levering

Ondanks dat website tijdens configureren een paar keer vastliep toch een mooi eindproduct ontvangen. Goede leverancier!!

Prima kwaliet

Mooi lettertypen, goede kwaliteit, plugjes en schroeven meegeleverd, snel geleverd.

Perfecte service!

Duidelijke telefonische informatie via klantenservice nummer op de website. Bestelling online; levering binnen paar dagen ondanks Corona Crisis. Verpakking met inhoud netjes afgeleverd; tevens kortingsbon voor eventuele volgende bestelling. Al met al perfecte service; zal in de toekomst van Naamborden Centrale zeker weer gebruik maken!

zeer goed

snelle levering en netjes verpakt

Hartstikke goed!

Communicatie, levertijd en snelheid zijn zeer goed.

Snelle service, goede kwaliteit producten

Door gezinsuitbreiding heb ik voor de derde keer in vijf jaar tijd een houten naambordje besteld. Ik ben zeer tevreden. Het bordje blijft mooi ondanks dat het vol in de zon hangt.

Helemaal top

Precies wat ik.wilde wers supersnel afgeleverd! Het paste precies en ziet er top uit!!

Vorige wel voor de eerste keer een naambordje besteld. Prima gegaan

Uitstekend. Dank

Ik ben heel blij met het product, de afwikkeling en de prijs!

naambordje precies zoals we besteld hadden.Snel in huis Prima resultaat en heel betaalbaar.

Snel en precies wat besteld is

Helemaal top

Heel blij mee, goede kwaliteit

goed.

Snelle en correcte levering

Voor herhaling vatbaar

Mooi werk en heel vlug geleverd.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.