Super service!
Ik laat eigenlijk zelden een review achter na een web bestelling, tenzij ik blij verrast was of bovengemiddelde service heb ontvangen. En dat laatste zit wel snor bij Squaspoint zo blijkt! Tsja, een bestelling verzenden binnen de gestelde termijn kan natuurlijk iedere zichzelf respecterende webshop wel inmiddels, maar wat nou als je niet tevreden bent, nog vragen hebt of een artikel wil retourneren? Dan laat de gemiddelde klantenservice van een online aanbieder nog wel eens een steekje vallen. Bij Squashpoint hebben ze het woord service meer dan goed begrepen, zo niet zelf uitgevonden. Na 2 verschillende maten van dezelfde squashschoenen te hebben besteld (het was mij een nieuw merk (Salming) met afwijkende 1/3 en 3/4 maten) aan het begin van de avond gevraagd naar de retour mogelijkheden voor één paar. Geloof het of niet, maar binnen 5 minuten had ik een reactie! Vervolgens één paar schoenen die te klein waren (kosteloos) retour gestuurd. Zal wel een week of wat duren zou je denken, maar nee hoor.. Bam! gelijk de volgende dag het geld retour op mijn Paypal rekening :-). Echt klasse service! Nogmaals excuus voor de retourkosten. Voor diegene die ook Salming schoenen wil bestellen, pak bij voorkeur 43 1/4 als je maat 43 hebt i.p.v. 42 2/3. Ze vallen dan precies goed.