Keurig afgeleverd

Wat ik besteld heb kreeg ik keurig afgeleverd. Ook het product bevalt mij uitstekend.

Prima en snelle levering

goede prijzen en snelle levering.

Geweldige garantie-afhandeling

Racket is stuk gegaan tijdens gebruik, kon een nieuwe krijgen maar wilde graag bijbetalen voor een upgrade. Dit was mogelijk en kon zelfs een racket krijgen die al in de aanbieding was. Helemaal tevreden.

Goed en snel geleverd

Prima website met een groot aanbod van rackets en overige squash spullen. Goede uitleg over de kwaliteiten van het racket. Vind ook sommige opgenomen filmpjes over het racket een meerwaarde hebben. Soepel contact met eventuele vragen. Al aantal jaren tevreden klant.

Scherpe prijs en zeer snelle levering, kan niet beter.

Snel en goed

Goede communicatie en snelle levering

Prima hoor

Een tas hier gehaald en wat squashballen, prima kwaliteit en levering.

Prima en eerlijk bedrijf

Namen heel netjes contact op toen bleek dat de spullen niet direct de volgende dag geleverd konden worden maar een dag later.

Gewoon goed

Volgende (werk)dag in huis, goed verpakt.

Perfecte service en komen afspraken na

Perfecte service en komen afspraken na

snel, goede kwaliteit en goede maat verpakking

Makkelijk besteld via de Website, betaling ging vlot en soepel net zo als de levering. Heel fijn dat de verpakking ook gewoon op maat was, en niet een overbodig grote verpakking. Top zo! blijven doorgaan raadt jullie bij iedereen aan!

Goede en snelle service inclusief passend advies.

Na een korte vraag via de mail kreeg ik snel antwoord en de levering was zo als altijd snel geregeld en keurig verzorgd.

Uitstekende klantenservice!

Begin van dit jaar 2 rackets besteld, waar ik meerdere keren problemen mee had in korte tijd. Stef reageert super snel en met een passende oplossing, top service!

Snelle levering, fijne website, mooie collectie

Fijn dat 'mijn' racket board nogsteeds te koop is en ook nóg meer in de aanbieding. Zeer fijne website en snelle levering

Snelle levering, donderdagavond besteld, maandag geleverd. Perfect verpakt (Racket in bijhorende hoes in plastic verpakking). Fantastische prijs/kwaliteit. Prijs racket €37.95 (bij concurrentie €56.99)

Perfecte website, goede prijzen en goede informatievoorziening na bestellen. Kortom, top!

Super goede dienstverlening

Goed assortiment, prijs kwaliteit en alles voor de squasher. Fantastische klant ondersteuning

Goede prijs, snelle levering, heldere communicatie

Mooi aanbieding voor een racket, heldere communicatie rond levering etc. Nu nog wachten tot de Corona maatregelen voorbij zijn zodat ik er ook nog daadwerkelijk mee kan squashen.

Boven verwachting

Snel, top aanbieding, goede kwaliteit

scherpe prijs. supersnel verstuurd

Asics rocket gel gekocht. maat klopt perfect . super stabiele en stevige schoen. Super blij mee

Persoonlijke service

Er is al meerdere keren goed meegedacht over wat ik nodig heb!

Snelle levering. Producten lagen echter los in de doos.

Webshop met een personal touch

Een online aankoop met een persoonlijke dienst na verkoop. Ik ga zeker nog bestellen bij deze webwinkel.

Topservice

Snelle en goede levering van een mooi product voor een mooie kortingsprijs. Op vragen via email na ontvangst van de bestelling werd persoonlijk gereageerd d.m.v. een telefoontje met tekst en uitleg.

Goede rackets, snelle retourservice

Fijne website, groot aanbod en mooie prijzen.

19 Bloemendalstraat

Vaals 6291 CL