Pluspunten

Perfecte en snelle aflevering . Echt top

Pluspunten

Quick and very helpful

Web site was not responding very well but it may have been a temporary issue

Pluspunten

Mooi verpakt,op tijd bezorgd. Vlekkeloos.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs. fijn dat er een bal bij m'n racket werd geleverd!

Pluspunten

Snel en goed verpakt geleverd

Pluspunten

Voeg geen gratis squashbal toe. Die was immers op minder dan 5 minuten stuk. Dit heb ik zelf nog nooit meegemaakt. De kwaliteit moet bijzonder slecht zijn. Ik had een vrij dure Dunlop gekocht voor mijn maat medespeler als cadeau. Nu denkt hij waarschijnlijk dat de squashracket ook cheap is...

Pluspunten

Wat een service! Ik bel op vrijdag om half 5 en wil graag een racket bestellen die diezelfde dag nog mee met de post gaat zodat ik hem de volgende dag heb. Alles wordt gedaan om aan mijn verzoek te kunnen voldoen. De volgende dat had ik mijn spullen! Gewoon super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en gebruikersvriendelijke website en levering zoals je mag verwachten.

Pluspunten

Zeer snelle levering! Product voldoet volledig aan de verwachtingen Cadeautje onder de vorm van een niet-gevraagde squash-bal (PRO)

Eén klein minpuntje: de squasbal ging al na 20 minuten stuk. Uiteraard kijkt men een gegeven paard niet in de bek.

Pluspunten

Alles precies zoals beloofd.

Pluspunten

snel en duidelijk

de vertraging die optreedt tussen jullie melding aan mij van de overdracht aan de vervoerder en de melding van de vervoerder aan mij over track & trace . Dat zorgt voor verwarring. Misschien moeten jullie de besteller/klant niet zo snel melden dat de vervoerder het spul heeft .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle Levering

Pluspunten

Ruim aanbod Scherpe prijzen Duidelijke, relevante info per racket, gestructureerd weergegeven, zodat je goed kan vergelijken (gewicht, balans, materiaal, ...) Snelle klaarzetting (levering door PostNL liet wat op zich wachten, maar had wsl. te maken met de eindejaarsperiode).

Verzendkosten (pas gratis va. € 75,-, maar dat geldt dan ook wel voor België, wat dan weer positief is).

Pluspunten

Snel en correcte levering. Prima prijs. Balletje as onverwacht kado.

Pluspunten

Ik kreeg direct een bevestiging van de transactie, een factuur en het pakket werd dezelfde dag nog overgedragen aan post NL, ook al was dit op een zaterdag. Dus zeer snelle afhandeling.

Pluspunten

Netjes per mail te woord gestaan en het product werd netjes op tijd geleverd, echt super!

zijn er niet

Pluspunten

Racket op tijd en in goede staat geleverd. Prijs en verzendingskosten samengeteld leekt dit mij de leverancier vergeleken met andere aanbieders voor deze racket. Als verassing nog een gratis balletje mee in de verpakking; altijd handig meegenomen.

Pluspunten

snel verzonden en goede afhandeling

Pluspunten

Prijs Gemak Snel Communicatie

Optie om het pakket af te laten leveren op een bezorgpunt.

19 Bloemendalstraat

Vaals 6291 CL