Gewoon prima

Gewoon okay.

Goede prijzen en top service

Hele goede aanbiedingen en snelle levering van de bestelde artikelen , gewoon top !

Uitstekende service

Producten conform verwachting geleverd, en met een extraatje erbij. Prima! Ik kom nog eens terug.

Overzichtelijke website, ruim assortiment, snelle levering.

Overzichtelijke website, ruim assortiment, snelle levering.

Snelle service duidelijkheid.

Blijkbaar was er iets misgegaan met de betaling via PayPal. Ik heb daar netjes een mail over gekregen. Ik heb vervolgens geprobeerd te bellen maar er werd niet opgenomen. Een paar minuten later werd ik door een zeer vriendelijke man teruggebeld. Hij heeft een oplossing aangedragen en zelfs nog een kleinigheidje meegestuurd (omdat de bestelling meer dan €50 was). De bestelling is vervolgens snel verwerkt en geleverd. Echt super!

perfect

niks op aan te merken, goed verpakt, snelle levering.

Uitstekend prijs, uitstekende communicatie en snelle levering

Wat contact gehad via de mail met Stef, omdat niet alle artikelen niet meer leverbaar waren. Daarom half puntje minder, want op de website stond dat wel zo was. Voor de rest perfect opgelost. Super service!

Heel goede koop

De levering was volgens afspraak, de producten zijn goed voor een mooie prijs. Ik ben heel tevreden.

Geruststellend.

Zeer overzichtelijke website, heldere omschrijving van de producten, ruim assortiment in merken en typen, aantrekkelijk geprijsde artikelen, prima levertijd, en prettig om te weten dat artikelen eventueel gratis retour gezonden kunnen worden. De verpakking zou wellicht wat 'groener'/duurzamer kunnen; minder volume en daardoor minder gebruik van grondstoffen.

Service heel goed

Een beetje jammer dat de racket niet goed gespannen was.

Goede service!

Fijne telefonische voorlichting en op maat gesneden afhandeling.

Mijn vragen worden per telefoon duidelijk en met geduld beantwoord. Desgevraagd wordt mijn keuze direct verwerkt aan de hand van de gegevens van een bestelling uit het verleden. Alleen nog een betaal-verzoekje afhandelen en klaar is . . . . Klantvriendelijk kortom.

Ze zijn snel, klantvriendelijk en niet duur.

super

vlotte communicatie ivm mijn bestelling, zowel via mail als telefonisch. Zeer tevreden! :) leuke website.

Super service

Scherpe prijs Snelle levering Vriendelijke klantenservice

Uitstekend!

Alles klopte! Probleemloos!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Positief

Snelle levering en klantvriendelijkheid

Top kwaliteit en snelle levering!

Perfect!

Zeer correcte levering en dito ahandeling, ik zal zeker weer bij Squashpoint bestellen wanneer ik iets nodig heb. Tevens zal ik mijn squash vrienden op de hoogte brengen van jullie service. Voor wat deze bestelling betreft, bedankt voor de snelle levering top! Vriendelijke groet, Rob Jonkmans

Super service

Er was een probleem met de bespanning van mijn gekochte racket. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf dit geweldig heeft opgelost. Ik kon het racket retourneren en een nieuw racket uitkiezen van dezelfde prijs, dat kosteloos naar me wordt opgestuurd. Meer dan tevreden met deze oplossing. Met vriendelijke groet, Luuk

Snelle levering zoals beloofd en een mooi product en dat ook nog voor een mooie prijs

Snelle en nette levering, nette prijzen

Snelle en nette levering, nette prijzen

Meedenkend, snelle bezorging. Fijne ervaring!

Goede service en snelle verzending. Kortom; goede ervaring waarbij Stef ook snel en adequaat reageerde! Aanrader.

19 Bloemendalstraat

Vaals 6291 CL