Snelle levering die voldoet aan de verwachtingen

De communicatie over mijn bestelling en de levering waren prima en naar volle tevredenheid!

Fijne website, genoeg keus en prima afhandeling

Goede website met duidelijke uitleg over de producten. Twee rackets en een tas besteld. Deze werden twee dagen later, keurig verpakt, afgeleverd. Als service drie gratis balletjes (pro) erbij gekregen. Kan niets anders zeggen dan uitstekend.

Snel

snelle bezorging, goed overzicht. Productspecificaties zijn (ihb) rackets, miniem of wisselend.

Tevreden

Positief

ruim assortiment, en snel geleverd

Goede ervaring. Voor het eerst wat besteld, prima website en prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en een goede omschrijving zodat je online een racket kunt kopen die bij je past.

Snelle levering, goede prijs en een goede racket omschrijving.

Snelle reactie mogen ontvangen voor de aankoop van een racket. Ik heb in de Outlet een aankoop gedaan en alles is geleverd zoals beschreven. In de toekomst zal ik nog vaker hier terug komen !

Prima geregels!

Duidelijke webshop

Ik had mijn adres verkeer ingevoerd en het werd keurig en snel opgelost. Prima website waar producten goed te vergelijken ziin, snel geleverd en top producten voor een goede prijs. Wat wil je nog meer?

Kom hier zeker terug

Snel en zonder problemen product ontvangen dat ik besteld had. Goede prijzen en nog eens 3 gratis ballen. Als ik iets nieuws nodig heb kom ik hier zeker terug.

Uitmuntend

Kreeg persönlijk advies vor een racket van een superfreundliches man von Squash Point. Hij legde mir alle ins ‘n outs uit en beantwoordde zelfs mein half-debiele Fragen waar ik mee zat. Nog niet met het racket gespielt verder, maar ik voel gewön dat het wel goed zit. Kreeg zelfs een gratis setje ballentjes erbij die ik niet had besteld.

Snelle service en goede prijzen

Ik heb 2 rackets gekocht via de deals. Super tevreden over zowel kwaliteit als prijs en de snelle levering

Uitstekende en vlugge service!

Uitstekende en vlugge service!

Gewoon goed

Niks aan de hand bedrijf. Je besteld wat een krijgt het binnen.

Heel snelle levering, goedkope prijs, snaren van het racket echter zwaar ondermaats aangespannen.

Heel snelle levering, goedkope prijs, snaren van het racket echter zwaar ondermaats bespannen en direct nood aan nieuwe snaren. Jammer.

Heel tevereden met de services

Bij het bestellen van squace racket was de squace racket binnen 1 dag bezorgd. Tevens zijn de prijzen heel goed.

Goede prijs, klantvriendelijk en snel contact

Snel contact via Whatsapp en klantvriendelijk.

Snelle correcte levering

Zeer correct en snel verlopen allemaal.

ok zo

Bestelde ballen zijn ok en voldoen goed . Na bestelling bijtijds goed afgeleverd ontvangen .

Snelle service en direct contact

Top website waarbij je direct iemand kan contacten ipv lange keuzemenu’s. Ga zo door!

Top service!

Een verkeerde aflevering is meteen gecorrigeerd na een snelle reactie van Squashpoint - zo maak je van een probleem een wauw moment!

top

Tijdig geleverd en omdat ik per ongeluk dubbel besteld had 1 bestelling gestuurd en over de tweede gebeld. Dat is gewoon betrokken zijn met je zaak en niet gewoon bestelling nummer zoveel dom inpakken en wegsturen :)

Juiste product op afgesproken tijd geleverd

Makkelijk besteld, geleverd volgens afspraak, helemaal tevreden

Snel geleverd.

Racket besteld dat al flink was afgeprijsd, en als bonus ook nog 3 squashballen gratis meegeleverd. Top

19 Bloemendalstraat

Vaals 6291 CL