Zeer duidelijke website. Competitieve prijzen en excellente service.

Goed product

Bestelling snel ontvangen , goed verpakt .

De communicatie en service belangrijk

De communicatie en service heel goed!!

Duidelijke website met snelle levering!

Duidelijke website, informatie over producten top en een snelle levering.

Muscle Power

Dumbells zijn goed verpakt aangekomen en zijn perfect! Thanks MP!

Kwaliteitsvolle materialen snel geleverd aan een degelijke prijs.

Snel geleverd Goed materiaal Degelijke kwaliteit voor gunstige prijs

Top product en snelle levering

De hexa dumbells zijn perfect en een van de goedkoopste die je nieuw kan bestellen. Alles was op voorraad en de levering vond plaats binnen 2 werkdagen.. Jammer genoeg kwam de transporteur niet zn afspraak (levering 2u later) na maar als je toch thuis bent is dat geen probleem.

Everything was perfect!

My overall experience was excellent.

• ¿Nos recomendarías?

Wat trainingsgrepen hier vandaan gehaald voor een goede prijs professionele spullen! Ik kom zeker nog eens terug.

Fijne winkel

Hele mooie en zeer goede producten. Goede prijs/kwaliteits verhouding De service is top. Er wordt heel goed meegedacht. De website is duidelijk en overzichtelijk. Zelfs na sluitingstijd werd er direct op mijn vraag geantwoord.

Snelle service en goede kwaliteit

2 hex dumbells van 15 en 20 kg besteld. Snelle levering.

Snel en goed geregeld

Naar verwachting

Snelle levering. Product (robuuste bokszak wandbeugel) naar verwachting.

Top producten!

Top producten en snelle levering!

Top producten en top service

Mijn bestelling 's avonds gedaan en kon deze volgende dag al afhalen. Prima communicatie mbt afhalen en vriendelijke afhandeling.

Klantgericht en goede kwaliteit

Altijd goede communicatie, klantgericht en uitstekende producten. Snelle levering (in dit geval werd het meteen klaargezet om op te kunnen halen).

Alleen aflevering ging niet volgens afspraak. Geen mail ontvangen met dag en tijdstip waardoor dit cadeau bij de verkeerde persoon terecht kwam.

Service gaat verder dan spierkracht.

Prima service. Product uitstekend verpakt.

Snelle bezorging!

Ik ben blij met de angles 90. Deze had ik na het bestellen de volgende dag in huis.

Goede kwaliteit Clubbell

Muscle Power is één van de weinige partijen die goede steel clubs/clubbells verkoopt. Jammer dat ze niet meer dan 10kg hebben, maar ik ben zeer te spreken over mijn 7.5 en 10kg clubs. Het product was goed ingepakt in bubble wrap.

Wederom een super product, prijs kwaliteit is top!

Na een zeer goed dumbbellrek nu ook de half open Hex Bar ontvangen. Opnieuw een zeer robuust product voor een schappelijke prijs.

Fantastische service

Goed advies, perfecte levering en top producten.

levering snel, perfect verpakt en geleverd product helemaal naar wens

zeer prettig en voor herhaling vatbaar

Alles ging snel en in goede orde ontvangen

Snelle service, producten van kwaliteit

Ik heb een aangepast CrossFit-rek besteld voor buitengebruik. Muscle Power is gedurende het hele proces zeer ondersteunend geweest en de kwaliteit van het product is zo goed als geadverteerd

Leigraafseweg 6

6983 BP Doesburg