topkwaliteit en goed advies

al enige jaren bestel ik mijn betere en te bewaren wijnen bij the wine list. Ik ben daar zeer tevreden over.

Veel keuze aan klasse wijnen, goede omschrijvingen van de wijnen, prettige website.

Top wijnen

prachtige wijnen en goede service

Kwaliteit en snelheid

Eigenlijk alleen maar mooie wijnen. En door de goede selectie wijnhuizen eigenlijk altijd goede keuze te maken. Scheelt ook dat je niet door woud van onbekende “grootheden” hoeft.

Altijd zeker van een lekkere wijn.

Er staat altijd een voorraadje wijn klaar bij ons. En als dat een wijntje is van The Wine List, weten we gewoon dat hij lekker gaat zijn. En dat klopt ook.

Mooie wijnen voor nette prijzen.

Bestellen gaat eenvoudig, en je wordt vaak benaderd met bijzondere aanbiedingen en inschrijvingen.

Goede communicatie en adequate service door Thijs Logistics uit Weert!

Mooie wijnen

Mooie Super Tuscans, die je niet overal kan kopen.

Zonder meer uitstekend

Overzichtelijk aanbod, lekkere wijnen, wij genieten er van!

deskundig, snel, vriendelijk

de bestellingen worden altijd snel bezorgd, de adviezen zijn deskundig en de medewerkers zijn vriendelijk

Prachtwijnen!

Een mooie selectie wijnen, prima service en snelle levering is vanzelfsprekend bij de Winelist. Ook mooie proeverijen worden er georganiseerd. Informatieve en leuke blogs en heel aardige mensen die ook wat extra's voor je doen!

Fantastisch mooie wijnen!

Snelle levering en overzichtelijk website

Mooie Italiaanse wijn/grappa/olijfolie!!!

Mix pakket Italiaanse, rood, wit, olijfolie en een grappa. Dat wordt weer genieten!

Veel keuze, prima wijnen en zeer snelle en correcte levering.

Ik heb gemakkelijk mijn wijn kunnen vinden.

overzichtelijke website, ruime keuze, snelle levering

het zijn lekkere wijnen volgende maand besteld ik weer

alles goed gegaan levering best snel .

Super wijntje

Goede service. Mooie lijst

Snelle site, duidelijke info, goede aanbiedingen, supersnelle levering, transparante betaling

Ik gebruik deze site nu twee jaar en heb daarin zo rond de tien keer besteld. Het biedt alles wat ik verwacht van een online-wineshop. Vanaf het moment van het doen van aanbiedingen tot en met de levering; ik heb nog nooit iets kunnen vinden wat niet top in orde was. Van harte aanbevolen dus.

Voor het eerst wijn besteld. Leuke aanbieding. Prima wijn.

Fijne wijnen goede bezorging

Fijne wijnen goede bezorging

Heerlijk

Heerlijke wijnen en top service & advies!

Snelle en nette bezorging, heerlijke wijnen

goed keuze

de betere wijnhuizen voor fatsoenlijke prijzen, en vlotte verzending.

Goede service, wanneer een wijn niet meer te leveren is wordt er een vervangende wijn aangeboden. Levering zoals afgesproken.

Niets op te merken

10 Zonnenberg