Mooie wijn . maar geen beschrijving bij gevoegd.

Bij de wijn geen enkele beschrijving bij gevoegd.

Prima wijnhuis met goede wijnen en snelle bezorging.

Prima wijnhuis met goede wijnen en snelle bezorging.

Goede service!

Goede ervaring die ik zeker met mijn vrienden zal delen!

Heerlijke wijn, voldoet aan de omschrijving, genieten.

Drie verschillende wijnen besteld, al twee geproefd die volledig voldoen aan de verwachting!

Goede en snelle service

Ik was eigenlijk op zoek naar iets anders, maar kreeg telefonisch een goed advies voor een alternatief. Volgende dag al bezorgd 👍. Een klein minpuntje: je kunt uitsluitend per 6 flessen bestellen.

Gewoon goed contact ondanks web

Kijk je hebt altijd wel eens vraag. Stel je gewoon en dan - oeps - mensen-comtact

top

Prima wijn, top service

Top wijnen

Goeie wijnen en goeie service

Voor de eerste keer mijn bestelling geplaatst bij de wine list en zo als afgesproken kwam de bestelling mooi op tijd vervolgens heb ik ondertussen de wijn kunnen proeven en ik moet zeggen dat smaak naar meer..

Levering conform afspraak en daarnaast was de wijn geweldig

Levering conform afspraak en daarnaast was de wijn geweldig.

Goede wijnen en goede service

Goede ervaring snelle bezorgen , ruime keus uit goede en mooie wijnen

Makkelijk, op tijd en zalige wijnen

Website makkelijk toegankelijk en goede omschrijving van de wijn en snel geleverd Eerste flessen zijn alweer op en smaakte voortreffelijk

Duidelijke website, snelle levering!

Duidelijke service en een snelle levering, zoals afgesproken. Kortom een uitstekende ervaring!

Topwijnen

Mooie wijnen tegen een mooie prijs met een goede service!

De wijnen hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en de levering is op het toegezegde tijdstip.

Snel geregeld.

Besteld Chateau de Sancerre 2018 een wijn voor mij met nostalgische trekjes, die hier in een grijs verleden door de wijnbeurs op de markt werd gebracht. Nog steeds een plaatje, licht groen, grassig, fris en strak.

Goddelijk

Fantastische wijn heerlijk Fris

Uitstekend!

Mooie wijnen tegen goede prijzen, snelle levering en goede site met duidelijke informatie!

Top! Snelle levering en heerlijke wijnen.

De levering was snel, de wijnen heerlijk en tegen een goede prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

goede productomschrijving zodat de wijn is zoals mijn verwachting

top

Een goede website met lekkere wijnen.

The Winelist biedt een ruim assortiment aan lekkere wijnen. Ook staat er bij elke wijn een duidelijke omschrijving bij. Dat geeft ook de mogelijkheid om wijnen uit te zoeken voor bij etentjes en hapjes.

Mooie wijnen en aantrekkelijk geprijsd! Goeie webshop!

Mooie wijnen en aantrekkelijk geprijsd! Goeie webshop! Prima adres om wijn te kopen. Veel keuze en een mooie prijs/kwaliteit. Snelle aflevering. Helemaal goed!

Professioneel, snel en betrouwbaar.

Het kwalitatieve doch brede aanbod van The Wine List zorgt voor een goede keuze aan wijn en snelle afhandeling van de bestelling. Erg tevreden!

Mooi aanbod en goede prijs/kwaliteit bij TWL!

Twee keer besteld en twee keer érg snel geleverd en dat in deze drukke tijden!

Mooie wijn, helaas was de levering niet in orde

Ipv een doos rood en een doos wit kregen wij twee dozen rood. Dat werd prima opgelost. De bezorger heeft z'n fout hersteld.

10 Zonnenberg

Zoetermeer 2716 PG