Altijd goed geregeld en tijdig bezorgd!

Topwijnen, goede acties, altijd goed geleverd!

Makkelijk besteld, goede selectie

Veel wijnwinkels hebben eindeloos veel keuze. Winelist maakt het makkelijker en tot nu toe altijd gied

Enthousiast wijn team met verrassend mooie wijnen en initiatieven

Voor mij eerst onbekend, maar door mijn zoektocht naar wijnen van Olivier Leflaive bij The Wine List uitgekomen. Perfecte service, goed automatiseringssysteem voor de verdere afhandeling. Elke week weer een mail met bijzondere topwijnen van wijnhuizen die om andere wijnen bekend staan. Leuke initiatieven om het netwerk aan elkaar te koppelen via wijn spijs uitnodigingen en sinds kort ook nog uitnodigingen voor zeer exclusieve wijnreizen. De passie voor wijn en de ambitie om dat breder te delen spat er vanaf. En voor ieder wat wils in assortiment en diverse prijsklassen.

Prima ervaring met snelle levering

Goed aanbod en snelle levering

Goede wijnen met een duidelijke recensie en snelle service.

De wijnen worden goed omschreven, zodat je kan inschatten wat je koopt. Daarnaast divers aanbod en voor elk budget wat wils. Snelle service en een mooie, overzichtelijke website.

Zeer prettige website vol prachtige wijnen!

Op de website staat alles duidelijk beschreven! Je besteld makkelijk de lekkerste wijnen en het is zo bij je thuis. Super!

Top of the list

De wijnen zijn netjes geleverd!

Goed advies

Goed advies en lekkere wijnen

Top wijnen .

Top wijnen voor elke smaak een wijn . Van amarone tot de mooie volle Prunotto . En de lekkere peppoli . Overzichtelijke website met snelle verzending .

Top wijn, snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Enige tijd terug zat ik met een vriend te eten in een restaurant en bestelde we een fles Vergelegen (semillon). Erg lekkere wijn.. dus die moest ik thuis ook hebben. Al zoekende op internet terecht gekomen bij The Winelist. De flessen besteld en al speurende op de site kwam ik tot de conclusie dat hier echt mega mooie wijnen te verkrijgen zijn. Mijn kennis en interesse werd steeds breder door de vele informatie die vermeld wordt op de site. Fijne informatie als o.a wijn/spijs en leuke stukken over de wijnhuizen. Na een aantal keer besteld te hebben kwam er een pakketje niet aan, of in iedergeval niet op het goede adres. Track&trace klopte niet etc..etc. The Winelist gebeld en werd ook toen erg prettig geholpen en te woord gestaan. Ik ben zeer verrast door het assortiment, service en vriendelijke site. Ik blijf hier hoe dan ook mijn wijnen bestellen! Top! Ga zo door. Mvg, Robin Gerritse

Super assortiment

Ja hier wordt je blij, breed assortiment van betaalbaar tot echt iets speciaals. Mooie wijnhuizen en fijne wijnen. Nb bestel meteen water mee bij je wijn, wel zo makkelijk.

veel te laat leveren, slechte verpakking

Om onduidelijke reden 4 dagen te laat geleverd. Daarnaast 2 flessen los in n doos gelegd, een te grote doos voor 6 flessen. Klein stukje karton er in en wat denk je, die ene procent kans dat er niets met de flessen kan gebeuren had ik. Wat een amateurs dit.

Goede communicatie, snelle levering

Groot assortiment (incl. mijn favoriete wijn!), snelle levering. Snel en persoonlijk contact bij vragen en een lucratief spaarsysteem.

Mooie wijnreis

Mooi assortiment wijnen! Aardige mensen, snelle service en als officiele Antinori importeur krijg je soms de kans om een een ouder jaargang van een wijn te kopen, wat bijzonder is. Heb nu een Tignanello 2001 kunnen bestellen waarvan je de herkomst weet en de wijn gerijpt is in de kelders van Antinori zelf. Ben net terug van een bezoek aan de Tignanello/Solaia wijngaarden wat het nog meer bijzonder maakt.

Lekkere wijn in alle prijsklassen, mooie, heldere website, bezorging snel

Ik heb hier nu al 4x besteld. bevalt eigenlijk prima! Nog nooit zat er een wijn bij die ik niet lekker vond. Ikk ga het nog eens vaker proberen. Wijn vanaf 6 euro, tot hoe duur je het maar wilt maken.

Goede service en prijs kwaliteit verhouding top!

Ik word altijd heel blij van wijn bestellen bij de Winelist en daarna het drinken ervan:)

Heerlijke wijnen, super snelle levering

Beste prijs kwaliteit verhouding die ik ken

wederom goed!

Heerlijke wijn, snelle levering..;-)

Heerlijk wijnen en snelle bezorging!

Heerlijke rose besteld

Goede wijn en goede service De wijn uit Venetië (fratelli zuliani) is een aanrader

TOP!

Eindelijk een winkel dat nog wél luxe water Acqua Panna verkoopt. Snelle reactie van Wine list toen ik naar de houdbaarheid vroeg. Voor mij cruciaal is want ja zelfs luxe water heeft dat. Pakketje binnen 1 dag aangekomen. Ik heb voor optie Afterpay gekozen wat voor mij handiger uitkwam. Heel fijn deze shop. Ben zelf geen grote alcohol fanaat maar ik ga zeker een keer als mijn voorraad opraakt een paar flessen wijn bestellen. Fijn dat ze Hamersma in hun bedrijf betrekken want Hamersma's mening komt heel vaak overeen met die van mij. Bedankt Wine List.

Lekkere wijntjes, thuis bezorgt

Wij bestellen haast altijd onze wijnen bij Winelist. Een mooie selectie van wijnen die ons altijd goed bevallen. Mocht er een keer iets fout gaat met verzenden zijn ze altijd zeer behulpzaam.

uitstekend

Op aanraden van een goede vriend de Zuid Afrikaanse Chardonnay Buitenverwachting besteld. Het is een fantastische topwijn en inderdaad buiten verwachting.

Mooie wijn voor een mooie prijs

Mooie wijn voor een mooie prijs :-)

Uitstekende service en uitgebreid assortiment

Ik ben geen wijndrinker maar er is 1 wijn waar ik echt dol op ben en die ik n xtje in een exclusief restaurant geserveerd kreeg!! Naam genoteerd en op zoek! Maar helaas in geen enkele winkel werd deze verkocht. Tot ik op de site van de Wine List ging kijken! Wat was ik blij dat deze wijn hier verkrijgbaar was! Meteen besteld en blij ermee. Nu drink ik ook mee met de echte wijnkenners met mijn eigen fles! En zeg dan ook genietend welgemeend: Santé!

Zonnenberg 10

2716 PG Zoetermeer

088 7 120 100

Over The Wine List

Ontdek, ervaar en geniet van ‘s werelds beste wijnen! Bij The Wine List houden we net zoveel van goede wijn als u. Sterker nog, onze passie voor wijn is wat ons drijft om de beste wijnen uit de hele wereld te vinden. We zijn trots op onze prachtige collectie van meer dan 600 premium wijnen. Of u nu op zoek bent naar iets betaalbaars of een bijzondere vintage, wij hebben de perfecte wijn voor u. Dankzij onze nauwe contacten met wijnhuizen en wijnproducenten leveren we u de beste wijnen rechtstreeks van de bron. En omdat we ze onder optimale omstandigheden op voorraad houden, kunnen we snel en gemakkelijk uw favoriete wijn bij u thuis bezorgen.