Zeer goede webshop

Snelle levering en goede prijzen.

Goed product en snelle levering

Was met2 dagen bezorgt, top!

Geen enkele moeilijkheden

Een eerlijke tech winkel met scherpe prijzen. Maak hier gebruik van!

Duidelijke website, Snelle levering, goede prijs! Top

Competitive prices, great selection

I bought a Dell Webcam WB7022. Price was much better than the other online stores. It arrived quickly and was brand new, as advertised. Support is responsive and customer focused. Strongly recommend My Media Center.

Erg fijne helpdesk

Bij My media Center recent een Thunderbolt dock aangeschaft. Product werd snel geleverd maar bleek na enkele dagen een lichte coil-whine te maken. De aardige helpdesk heeft snel geregeld dat ik een vervangend model kon krijgen en na het terugsturen van het product was alles dan ook perfect geregeld!

Lage prijs en snelle levering

Prijs van mijn scherm was zeer scherp en de levering zeer snel.

Top service en reageert snel bij vragen!

Had een router nodig tegen een aantrekkelijke prijs. Er was aanvankelijk een kleine miscommunicatie over het bezorgadres, was daarom retour verzonden. Freek van MyMedia Center heeft vervolgens snel gehandeld en het meteen in orde gemaakt. Vriendelijk en servicegericht. Een echte aanrader!

Supersnelle levering!

Afgelopen vrijdag een nieuwe laptop besteld en op maandag al binnen.

Fast delivery and perfect product

Ordered online and got the product I wanted the next day. It was very well packaged and secure.

Goede prijs en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Processor aangeschaft tegen een zeer scherpe prijs. Werd zoals beloofd binnen een dag geleverd. Omdat het hier een 'tray' versie betrof was ik benieuwd naar hoe deze verpakt en verzonden zou worden, dit was zeer zorgvuldig gedaan.

erg fijn

Snel en simpel

Verder niets bijzonders bij deze bestelling. Harde schijf besteld en had hem vervolgens snel in huis.

Zeer goede service

Ik kreeg goed advies van Freek bij het aankopen van een product. Werd op een hele vriendelijke manier te woord gestaan maar het belangrijkste vind ik dat de webshop zich aan alle beloftes heeft gehouden en prima informatievoorziening biedt

Prettige webshop. Scherpe prijzen. Snelle levering

Webshop via pricewatch gevonden. Heldere, duidelijke webshop. Snelle levering en goed verpakt.

Prima ervaring en snel geleverd

Prima website en snel geleverd

Vertrouwbaar

MyMediaCenter jullie hebben een nieuwe klant :D sinds mijn eerst bestelling kwam het snel geleverd.

Betrouwbaar

Mijn product was op voorraad, zoals het werd gezegd. Ze hebben ook op tijd geleverd, zoals ze hadden beloofd. Betrouwbare site.

uitstekend

alles perfect

Levering goed, kennis nihil

De levering van mijn nieuwe Logitech Brio 4K webcam was snel, goed verpakt en tegen de beste prijs. Helaas kunnen zij je daarna niet op technisch gebied helpen. De op mijn hulpvraag verstrekte link naar de logitech site had ik allang gevonden natuurlijk. Jammer, want een beetje productkennis zou prettig zijn geweest. Nu heeft het me veel tijd en energie gekost om hem correct draaiend te krijgen met de opties waarom ik hem had gekocht. Een link naar de Logi Tune app, was fijn geweest.

Eenvoudig en correct

Snel en moeiteloos gevonden wat ik zocht, tegen een goede prijs. Levering binnen de normen, artikel keurig en netjes verpakt. Zal weer van hun diensten gebruikmaak.

Goedkope online webshop

Winkel is goed, maar ik raad winkel aan geen DHL te gebruiken als bezorgdienst. Winkel heeft product zelfde avond verzonden, maar DHL heeft het gepresteerd om er meer dan een week over te doen om deze express verzending te bezorgen. Ik heb na een paar dagen wachten contact gehad met winkel en zij weer met DHL en toen werd door DHL beloofd dat het de volgende werkdag bezorgd zou worden. Dat is niet gebeurd. Ik heb nog dagen langer moeten wachten. Dat is best wel jammer. Product voldoet verder volledig aan de verwachtingen.

Harddisk besteld, harddisk bezorgd gekregen. Geen spelt tussen te krijgen

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!