Altijd goede service en snelle verzending.

Altijd leuke aanbiedingen

Kwaliteit voor een leuke prijs. Netjes en snel verzonden. Erg blij met deze webshop.

Ruim assortiment, goede service!

Ik vind het heel prettig dat er een breed assortiment is.

😊 goed

Alles kwam netjes ! En levering enz snel. Alleen heb ik 2 keer vette pech gehad. - 1x verkeerde maat geleverd gekregen 86 was 98. En laatste bestelling 2 beschadigd artikelen(halen en gaatjes) Wel gelijk dat je terug mag sturen kosteloos en per e-mail en telefoon netjes te woord gestaan👍

Ik heb al meerdere malen een bestelling gedaan. Prima service. Bij de laatste bestelling was een artikel niet leverbaar. Ik had daar graag bericht van gehad voordat de bestelling was verzonden, dan had ik een ander artikel mee kunnen bestellen.

Wordt ontzettend goed geholpen en erg vriendelijk

👍top

Snelle goede service

Overzichtelijke website, duidelijke foto's, leuke kleding en super snelle service!

Niet behulpzaam

Bij binnenkomst kort begroet door een medewerkster die aan een tafel zat. Medewerkster had het te druk met haar telefoon. Als enige klant in de winkel vroeg ik waar Z8 kleding lag. Er werd gewezen en de medewerkster ging weer verder op haar telefoon. Nadat ik nogmaals vroeg en zij mij nog niet hielp ben ik weggegaan. Echt absurd..

Snelle levering & prachtige kleertjes

Ik heb een paar prachtige kleertjes voor m'n kinderen gevonden in deze webshop. Alles past en ziet er goed uit. Over de kwaliteit kan ik nog weinig melden. Alles was i.i.g. met zorg verpakt. 1 item was helaas niet meer beschikbaar uiteindelijk en werd daar netjes van op de hoogte gebracht. Ik zou zeker nog een keer bestellen.

Goede, correcte en snelle levering van kwalitatief mooie spullen

Ik bestel al jaren bij Amazingkids. Waar eerder de levering altijd op zich liet wachten, is er nu vlotte levering! Prachtige spullen van zeer goede kwaliteit! Prima service!

Goede en snelle levering en makkelijk te retourneren!

Al mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed. Het is een duidelijke en goede site waar je snel datgene vind wat je zoekt. Ook de levering en de klantenservice zijn helemaal in orde!

Precies volgens procedure ontvangen. Overzichtelijke website.

Op een avond besteld, de volgende dag telefoontje, de dag erop gehaald. Snelle service, prima bediening en ook de prijs was goed.

Snelle verzending en mooie kleertjes

Super service

Super service

Kleding bestellen, in de winkel passen en dan pas beslissen...wat een service

Goede Website, Snel geleverd

Hele goede & duidelijke website. Vriendelijke klantenservice. Een nadeeltje is dat de website soms een beetje langzaam laad.

Leuke kleertjes

Leuke kleertjes en in de uitverkoop voor een lekke prijs. Ik laat de kleertjes in de winkel bezorgen. Daar kan ik rustig kijken of ik het leuk vind/ het de goede maat is, en meenemen wat me bevalt. De levering is snel.

Bezorging DHL slecht

Bestelling Klopt. Maar op onbekend adres bezorgd. Bezorging via DHL zeer slecht. Zal daardoor niet snel weer bestellen

Juist uit op geld maar van de levering nog niets gezien!

Sinds donderdag een bestelling geplaatst,nog altijd niets ontvangen.Zelfs geen mailtje dat de bestelling verstuurd is of dat de betaling goed gelukt is,och ik zou liegen toch vrijdag een mailtje gehad dat ik mijn betaling moest uitvoeren want dat mijn aankoop maar 4 werkdagen geldig is.Ik zal jullie dus niet aanbevelen bij iemand.

Duidelijke site en snelle levering!!

Altijd zeer goede ervaring met AK. Ook ruilen of retourneren perfect geregeld.

Goede producten, veel keuze

Veel besteld, leuke kortingen

Zeer goede ervaring!

Klantvriendelijk,snelle levering,betrouwbaar en mooie goede kwaliteitskleding!!

Leuke kinderkleding

Mooie aanbieding. Vlotte en snelle service. Mooie en uitgebreide collectie kinderkleding.

Super winkel

Een top winkel met heel veel leuke merken aan kinderkleding. Ik shop hier voor zowel mijn neefjes en nichtje als voor ons eigen kindje. Daarnaast ook vriendelijke medewerkers.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna