Groot assortiment, goede kwaliteit, altijd goed.

Groot assortiment, goede kwaliteit, altijd goed.

De kleding, die van goede kwaliteit is wordt snel geleverd.

Duidelijke en overzichtelijke site met een goede zoekfunctie.

Altijd goed kwaliteit,mooi prijs

Goed en lekker snel

Besteld en snel gelevetd

Vaker besteld, altijd goed

Snelle levering helemaal top!

Snelle levering en goede prijs

Het was snel binnen en goedkoop

Ik had kaartjes bestelt voor Nikkie in concert via amazing kids. We hadden zoiets van komen de kaartjes wel optijd binnen maar het kwam al na 2 dagen en we kregen voor best goedkoop een hele goede plek in de ziggo dome we zaten helemaal vooraan

Duidelijke site en snel geleverd

Duidelijke site en snel geleverd. 1 kledingstuk moet retour, ben benieuwd of dat net zo snel en makkelijk gaat als bestellen en betalen.

Ons zoon moest en zou een trui met duimgaten hebben, en die heb ik hier gevonden. :-)

Retouren veel te omslachtig

Bestel alleen als ik zeker weet dat het goed is! Retouren moet ik op de achterkant schrijven wat al op de voorkant van het formulier staat, heel omslachtig allemaal! De website werkt niet goed, alleen op mijn telefoon!!

Prima geholpen door Amazingkids

Mijn zon zocht een trui die lekker zat, mooi was en met een capuchon. Hij vond deze bij Amazingkids. Na bestelling was de levering snel binnen, de trui zat als gegoten en de betaling achteraf kon makkelijk afgehandeld worden.

Gratis retourneren = wel altijd 2,95 verwerkingskosten!

Voorwaarden etc zijn duidelijk, maar let op dat retourneren niet gratis is (DHL retoursticker wel maar je betaalt altijd 2,95 verwerkingskosten). Op zich goed want er wordt tijd en moeite in gestoken, maar fijn als bedrijf dat duidelijker op website vermeldt. Ik was me daar nu niet bewust van, maar las op de mobiele versie wel groot bovenaan 'gratis retourneren' en dat is niet helemaal waar met 2,95 verwerkingskosten. Enfin, wel leuke kleding, jammer dat de trui geen fijne capuchon had!

Goede service en mooie kleding

Altijd prima voor elkaar. Ook het ruilen van kleding gaat perfect.

Goede service, snelle levering

Mooie kleding tegen leuke prijzen. Personeel in de winkel is uiterst vriendelijk.

Snelle levering, goed geholpen de de zaak Hoogezand.

Mooie kleding

Fijn dat ik het in de winkel nog kon bekijken. Goed geholpen door winkelpersoneel!

Altijd goed

Alles was naar wens

Prima kleding en service

Dit keer een retour en dat verliep allemaal zeer prettig. Geen verzendkosten omdat we een ruil hadden. Het bijgevoegde retour formulier is erg prettig. Kleding zoals altijd van goede kwaliteit

Mooie kleding, snelle levering

Prima!!

Website Waardeloos!!

Ik ben nu al 2 wkn bezig om te bestellen en word er onderhand steondziek van Ten eerste men geeft aan dat de mogelijkheid 'Afterpay' gebruikt kan worden deze is mij geweigerd en de schuld is toegeschreven aan AfterPay terwijl nadat ik contact opnam met AfterPay deze melden dat ze er helemaal niets mee te maken en ze gewoon hen werk doen wanneer de zaak hen dit doorkoppelt dus beste amazingkids wilt gewoon sommige mensen deze functie niet laten gebruiken ZONDER reden!! Ten tweede mijn winkrlmand is meer als 20 keer geleegd en binnen nog niet eens een uur... Ik begrijp hier dus helemaal niets van... Als ik even mijn kleine ga voeden of even op t toilet moet gaat amazingkids mij treiteren en zomaar even beslissen dat winkelmand leeg moet terwijl andere websites soms dgn nog jouw winkelmand laten staan omdat ze rekening houden met "werkende mensen en mensen met een leven doe online winkelen tussendoor doen" Er was al gekibbel op de mail tussen amazingkids en mij hierover en wat blijkt dat ik ook niet meer kan inloggen en ook een nieuwe wachtwoord aanvragen gaat gewoon niet omdat ze mij een nieuwe code niet mailen om mijn wachtwoord te wijzigen. Kleding is hartstikke leuk maar je mag van amazingkids niet zomaar bij ze shoppen maybe wordt er op naam geselecteerd jullie begrijp wel wat k bedoel !!!! Ben t echt BEU!!!!!

Fijne winkel en leuke kleding in webshop

Vaak bestel ik online pas in de winkel. Top service leuk personeel en prachtige kleding. Slagen hier altijd

onhandig

vind de website niet echt overzichtelijk en retourzenden is een heel gedoe

Veel keuze in mooie kleding!

Veel keuze in mooie kinderkleding. Al veel gekocht voor onze jongens!

Goed en snel

Fijn dat je alles thuis kunt passen en indien niet goed kunt retourneren. De optie achteraf betalen is hierbij ook erg fijn ;)

Goede kwaliteit kleding en betaalbaar

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna