2 keer verkeerde maten ontvangen

Tot 2 keer toe sturen ze mij verkeerde maten! Zeer slecht!!!

Mooi kleren snelle levering .. altijd zeer tevreden

De site is overzichtelijk, goede aanbiedingen, snelle service.

super service

Af laten leveren in winkel Enschede. Was er snel. Erg prettig dat je het rustig in de winkel kunt passen voordat je over gaat tot koop.

Ruime keuze en betrouwbare webshop

Met veel plezier beveel ik AmazingKids aan! Producten en levering waren geheel volgens belofte/verwachting en ook het persoonlijke (telefonische) contact n.a.v. een vraag was prettig. Persoonlijk ben ik geen fan van DHL, vanwege het beperkte aantal servicepoints en vond ik het jammer dat de nieuwe collectie van Molo niet/beperkt beschikbaar was. Om die redenen geen 10.

Snel binnen en handig met ruilen

Jas te klein helaas... super handig hoe je bij jullie kan ruilen! Jammer dat jullie winkel in Utrecht weg is! Hopelijk komen jullie terug...

Kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs

Tegenwoordig haal ik de kleding in de winkel. Personeel, een moeder van 2 dochters,uiterst hulpvaardig en professioneel. Het gemak om eventueel direct te kunnen ruilen.

Netjes en op tijd

alle kledingmerken die mijn kind graag draagt kan ik hier aanschaffen, dus alles in 1 webshop. Prijs is goed en ook leuke aanbiedingen.

Mooie kleding, vriendelijke mensen en fijne sale

Koop regelmatig kleding (voornamelijk in de sale), laat dat bezorgen in de winkel. Krijg altijd een vriendelijk telefoontje als het klaar ligt en kan het meestal al de dag er na op halen. Kleding gaat lang mee en ik ben tevreden over de hoeveelheid merken die aangeboden wordt.

Leuke kleding en een goede zoekfunctie

Voor mijn neefje en nichtje kan ik altijd leuke kleding vinden voor een leuke prijs. De zoekfunctie op de website is goed verbeterd. Het is nu mogelijk om op verschillende kenmerken te zoeken (maat, merk, kleur, enz.). Retour is ook geen probleem. Kortom: prettig online winkelen!

Mooie merkkleding voor leuk prijsje

Ik shop al jaren bij jullie online. Sinds de site vernieuwd is, shop ik veel makkelijker bij jullie. Ik shop m.n. in de uitverkoop maar kan altijd nog leuk slagen voor zoon en dochter. Retour of ruilen is ook niet te omslachtig dus zeer tevreden.

Fijne website en goeie sale aanbiedingen

Fijne site met ruime keuze en ook betaalbare prijze (naast de duurdere merkkleding). En goeie aanbiedingen in de sale! Kleding besteld via de site, laten bezorgen in de winkel, daar gepast en gehouden wat goed zat en de rest achtergelaten. En ter plekke alleen betaald voor datgene wat ik wou houden. Ideaal!

Goed maar retouren omslachtig

Moet veel handelingen doen om te retouren en betalen voor verzenden en retouren jammer

Uitgebreide kledingkeuze!!!

Hele fijne site met veel keuze qua merken. Ik heb al veel bij jullie besteld en dat blijf ik ook doen!

Goede site, snelle levering en snel antwoord bij vragen. Omruilen ook geen probleem. Ik ben een tevreden klant !

Altijd supersnelle levering

Zeer tevreden! Altijd supersnelle levering.

Mooie kleding, goede kwaliteit. Leuke merken. Vlotte levering. Goede opruiming, ook de schoenen!

Voldoet aan alle verwachtingen

Besteld via online winkel, heel fijn dat je het kunt ophalen in een winkel in de buurt. Fijn geholpen door personeel en product boven verwachting, ook ruime keuze. Ik zal hier zeker weer bestellen.

prijs/kwaliteit = geweldig !

kindjes zijn altijd mooi gekleed en niet duur, dus voor mij +++

Super fijne winkel. Online bestellen en in de winkel passen. Zo ideaal, vooral omdat echt winkelen te druk is voor mij. Werd super goed geholpen en geadviseerd.

Super snelle levering

Zeer snel en netjes geleverd ook voor iets dat in de sale wordt aangeboden.

Snelle service en levering! Goede kwaliteit van kleding. Mooie solden.

Slecht retourbeleid

Retourbeleid is lastig onduidelijk en omslachtig, veel andere websites hanteren wel gratis verzenden en brengen geen kosten in rekening voor het terugsturen.

Geweldige service!

Na een mail met de vraag of de kleding nog op tijd zou komen ivm vakantie, werd de bestelling direct klaargemaakt voor verzending. En jawel, het was er de volgende dag. Neefje in de wolken met zijn nieuwe outfit!

Goede en snelle levering!

Super dat je het in de geleverde winkel eerst kan passen voordat je tot koop overgaat maar helaas als je het terug brengt geen geld terug maar een tegoed bon.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna