Pluspunten

Goeie overzichtelijke website die goed laat zien wat men aanbiedt. Eenmaal in de winkel valt de sfeer op: warm, gemakkelijk, niet pusherig. Wij hebben rustig rond kunnen kijken - en ik doe dat het liefst zonder verkoper - en toen werden we van een kopje warm drinken voorzien en gingen in gesprek. De kast die we op het oog hadden maar over twijfelden werd vrijblijvend thuis ter bezichtiging gebracht. Daar waren we meteen verkocht. Supersnelle service dus en geen poespas.

Geen - zo doorgaan.

Pluspunten

Zeer goede service, klantvriendelijk en kwaliteit!

Pluspunten

Uitermate klantvriendelijk en servicegericht. Prettige collega's die met kennis van zaken in een ongedwongen sfeer de klant benaderd. Wij werden aangenaam verrast over het aanbod om het tapijt " op zicht " te leveren zonder verdere verplichtingen. Het heeft ons een prachtig tapijt opgeleverd met een mooie prijs/ kwaliteit verhouding!

Onze eerste ervaring is louter positief en zou geen verbeterpunt kunnen aanhalen wat van toepassing is!

Pluspunten

Heel uitgebreide uitleg over de tapijten. Vriendelijk personeel,niet opdringerig. Het assortiment is ook top. Kwaliteit van de tapijt die heb gekocht kan ik me nog niet over uitspreken vermist ik ze nog maar een goede week heb liggen maar ze oogt zeker heel mooi.

Pluspunten

Zeker aanbevolen. Goede ontvangst, duidelijke informatie, veel kennis over tapijten en natuurlijk een snelle aanlevering.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Geweldig goede service en advies. Thuisbezorging in Almere op afspraak verliep vlekkeloos. Een prachtig tapijt!!

Pluspunten

groot assortiment, zeer snelle levering, uitstekende service, prima kwaliteit: kortom zeer tevreden!

geen: in een woord "klasse"

Pluspunten

Goed, adequaat en professioneel geholpen. Bezorging vanuit Maastricht was geen enkel probleem.'s Anderendaags was de mat er al. Warm aanbevolen

Pluspunten

Heel vriendelijke ontvangst, ruime collectie, geen moeite teveel om de tapijten te tonen, neemt ruim de tijd voor advies en keuze.

Pluspunten

Nemen alle moeite om je de juiste te laten maken

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg over diverse soorten tapijten. Goede advisering

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en verstand van zaken goed bereikbaar

Ik ben tevreden

Pluspunten

vlotte overeenkomst en correcte afhandeling

Pluspunten

Zeer klantgericht! niet opdringerig, integendeel! behulpzaam, duidelijke uitleg Transport is voorspoedig verlopen

Pluspunten

Vriendelijk en klantgericht.

Reeds verkochte producten zoude direct als zodoende zichtbaar moeten zijn.

Pluspunten

Niet de archetypische 'tapijtverkopers'. Aangenaam en correct.

Pluspunten

- enthousiast en deskundig; - ruime keuze; - mooie voorraad met smaak gepresenteerd; - goede service.

- informatie op papier/ documentatie over gekocht artikel (tapijt) moet eigenlijk wel wat concreter en uitvoeriger (herkomst/ eigenschappen/ bijzondere kwaliteit/ kleuren/ wijze van weven et cetera.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid Meedenken over concepten binnen het interieur van de klant Snelheid van levering

Pluspunten

Service, snelheid en feedback. Zelfs toen ik avonds belde werd ik netjes te woord gestaan.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Uitstekende service, prachtige producten.

Pluspunten

Een 10 is voor de meester, maar een dikke 9 voor de beste prestatie van KOREMAN te Maastricht de website is mooi, maar kan niet de uitstraling in het statige winkelpand aan de Helmstraat benaderen. De ontvangst, de getoonde expertise bij het ondersteunen voor het nemen van de juiste keuze, het vakkundig advies ter plaatse qua kleurstelling en grootte van het tapijt bleken doorslaggevend voor onze keuze. Supersnelle levering als zeer prettig ervaren.

De lichtinval op de bovenverdieping is gebrekkig door de deels voor de ramen geplaatste hoge kasten en of vitrage. Hierdoor wordt het beoordelen van de kleurstelling enigszins bemoeilijkt.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk. Komen vrijblijvend met kleden thuis, zodat goed beoordeeld kan worden wat bij het huis en de inrichting past.

Pluspunten

Zeer prettige en deskundige ontvangst!

Helmstraat 12

6211 TA Maastricht

Over Koremanmaastricht.nl

Koremanmaastricht.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van kwaliteitsverf, verfsystemen en schildermaterialen voor zowel professionals als particulieren. Het assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakken, behang en schilderaccessoires. Koremanmaastricht.nl biedt tevens advies over kleurkeuzes en verftechnieken, en richt zich op het leveren van duurzame producten die bijdragen aan een uitstekend resultaat. De focus ligt op klanttevredenheid, hoge productkwaliteit en snelle levering.