Pluspunten

mooie spullen, gratis goede snelle levering, mooie prijs

Pluspunten

Een prachtige kast ontvangen en een mooi vloerkleed. De flexibele klantvriendelijke insteek van het bedrijf hebben we als zeer positief ervaren. Zonder probleem werd de laklaag van de kast aangepast naar onze wensen. Zeer tevreden over de kwaliteit en de service.

De prijs van de producten is aan de hoge kant in vergelijking met vergelijkbare meubels.

Pluspunten

Alles getuigt van vakmanschap en gedegen kennis over de tapijten. Wij hebben een helder advies gekregen en zijn heel tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

Ruime keuze in kleden, zowel modern als klassiek. Prettige bediening, niks wordt opgedrongen. Zeker de moeite waard om een een bezoek aan Maastricht te brengen en heerlijk de winkel/showroom te bezoeken! Het patchwork kleed is geweldig.

Pluspunten

Goede service, goede kwaliteit, mooi op tijd van afspraak, correct behandeld.

NVT

Pluspunten

"Veelzijdig" en deskundig advies. Grote hulpvaardigheid en bereidwilligheid om met de klant mee te denken. Zeer groot en divers assortiment. Fysieke zichtbaarheid van tapijten en meubels is m.i. ook belangrijk.

Pluspunten

Mooi tapijt ,snelle en zeer correcte levering. Wij kunnen het een ieder aanbevelen!

Vooral zo doorgaan. Waar vind je deze service nog?

Pluspunten

prettige benadering goed advies

niets aan te merken

Pluspunten

Super snelle service, leuk en deskundig bedrijf. Hele mooie showroom en dat in het centrum van Maastricht. Veel keus in mooie en originele producten. Zeer klant gericht en denken goed met je mee! Kortom een top bedrijf!

Pluspunten

Gepassioneerd, betrouwbaar en produkten zelf van de bron gehaald. Unieke exemplaren.

Pluspunten

Zojuist geleverd gekregen. Gister besteld vandaag al in huis. Super snelle service. Zeer goede en duidelijke website. De functie "design hulp" een echte aanrader. Je krijgt een duidelijk idee hoe het er uit komt te zien. Het voldoet aan al onze verwachtingen. Super blij met ons nieuw tapijt, hij ligt prachtig onder onze eettafel. Leuk en deskundig bedrijf!

Pluspunten

Bijzonder klantvriendelijk

Wat de aanbetaling betreft,ik vond het bedrag aan de hoge kant. Een klein bedrag vind ik acceptabel maar volgens mij is het niet ver plicht.

Pluspunten

Denken goed mee; leven zich in in de klant. Bezoek aan huis is efficiënt, je weet meteen hoe iets staat. Er wordt niks opgedrongen. Perfecte service en een bevlogen eigenaar. Ook in de zaak zeer voorkomend geholpen.

geen

Pluspunten

Deskundigheid, adequaat geholpen zonder opdringerig te zijn. Fijn dat je zonder enige verplichting thuis je uitgekozen tapijt mag "uitproberen".

Pluspunten

snel en efficiënt

Pluspunten

Zeer goede en klantgerichte service. Geen moeite te veel. Een aanrader.

Pluspunten

Prettige bediening en goede service. Kortom gewoon goed.

Pluspunten

Zij komen de afspraken na. De artikelen worden zonder wanklank op de plaats gezet. De website is duidelijk, en de afhandeling is goed.

Pluspunten

Prettige service. Zelfs maanden na een eerste bezoekje wist men nog te herinneren welke kelims ik had bekeken. Mooie service dat men de kleden ook ter zicht thuis kan laten komen. Goede informatievertrekking.

Pluspunten

zeer vriendelijke en correcte afhandeling van een bestelling. prachtig product .

Pluspunten

Kennis en kunde, mens centraal

Initiële potentie om zaak grootser op te pakken/ te maken

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering! Mooie en degelijke kasten.

Pluspunten

Excellente service en communicatie

Pluspunten

Prachtige items en deskundige klantvriendelijke service. Levering zeer vlot en professioneel.

Helmstraat 12

6211 TA Maastricht

Over Koremanmaastricht.nl

Koremanmaastricht.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van kwaliteitsverf, verfsystemen en schildermaterialen voor zowel professionals als particulieren. Het assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakken, behang en schilderaccessoires. Koremanmaastricht.nl biedt tevens advies over kleurkeuzes en verftechnieken, en richt zich op het leveren van duurzame producten die bijdragen aan een uitstekend resultaat. De focus ligt op klanttevredenheid, hoge productkwaliteit en snelle levering.