Pluspunten

Vakkundig, betrouwbaar, meedenken

Pluspunten

Goede bediening Kennis van zaken Tijd voor de klant Veel keuzes aan tapijten

Pluspunten

Prachtige collectie,jammer genoeg geen lift in het pand!

Weet ik niet,hooguit,ruim de stofzuiger op,de snoeren lagen gevaarlijk!

Pluspunten

groot assortiment, redelijke prijzen, snelle en goede levering

Op de webwinkel kun je klikken op "advies binnenhuis architect", maar als je dat doet dan blijkt dat advies alleen over tapijten te gaan. Twee foto's per product vind ik wat summier

Pluspunten

Sfeer, prijzen en vakkundigheid! TOP!

Pluspunten

Meedenkend meevoelend , ... Grote collectie.

Pluspunten

Vriendelijkheid, klantgerichtheid, deskundigheid

Kijk bij verkoop in winkel standaard na welke aanbieding er op internet gedaan wordt, zodat de klant daar niet zelf naar hoeft te vragen, maar dit standaard wordt aangeboden. Bied standaard een korting aan in de winkel als de klant het tapijt zelf meeneemt (geen verzendkosten immers)

Pluspunten

Snel, duidelijk en goede kwaliteit

Pluspunten

Ik ben over alles tevreden; de winkel is mooi en het personeel klantvriendelijk. Alles werd vriendelijk en snel geregeld. Het aanbod aan meubels e.d. is bovendien groot.

Pluspunten

vriendelijk te woord staan zeer servicegericht goede communicatie mooie producten!

Pluspunten

Vriendelijke benadering. Snelle en correcte levering. Stijlvolle winkel

Pluspunten

goede service, er wordt bij het kiezen van een tapijt echt met je meegedacht, een mooie en ruime collectie met tapijten van een hoge kwaliteit

geen

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam

Pluspunten

Hele mooie en gezellige zaak. Zeker de moeite waard! Kundig advies van dhr Raymond Koreman. Zeer blij met ons nieuw Nain tapijt, het ligt prachtig. Bedankt en tot een volgende keer.

Pluspunten

Netjes ingerichte zaak. Veel tapijten zijn op de website te vinden. Vriendelijke, deskundige assistentie. Geen probleem als je heel veel tapijten wilt zien (het "omslaan" van vele lagen tapijten). Aangename zaak.

Beheerders mogen pietsje meer afstand nemen.

Pluspunten

Via hun overzichtelijke website hebben wij dit bedrijf gevonden. Na bezoek van de winkel in Maastricht, bleek onze verwachting meer dan waar. Onder het genot van een goed glas wijn hebben wij de 2 design tapijten aangekocht. We zijn meer dan tevreden over Koreman Eigentijds Wonen. Wat een super professioneel en leuk bedrijf. Helemaal top!

Pluspunten

zeer sfeervolle omgeving en een zeer klantvriendelijke eigenaar.alleen al dat ze zelf op zoek gaan in het land van herkomst v/d meubelstukken maakt het geheel byzonder spannend.dikke 10.

Pluspunten

Goede service: mr en mrs Hugo Afspraken worden keurig nagekomen.

Pluspunten

Super aardige mensen goede service Super

Pluspunten

-Zeer snelle recatie op mijn email -Ik werd gebeld ipv gemaild -Vriendelijk toegesproken en goed geadviseerd

Pluspunten

gastvrij kundig groot assortiment perfecte en snelle service

Pluspunten

Hartelijke ontvangst. Deskundige uitleg over de diverse tapijten. Heerlijke koffie. Niet opdringerig. Namen gelijk de moeite om de tapijten, die onze voorkeur hadden tussen een grote stapel weg te halen, zodat wij deze goed konden beoordelen. Als de kleden thuis toch zouden tegenvallen was het geen enkel probleem om deze alsnog te ruilen. Wij kregen beide tapijten met certificaat mee, terwijl wij maar geld voor 1 tapijt bij ons hadden.

geen

Pluspunten

Prachtige zaak, hele mooie spullen. Zeer goede begeleiding, service en top personeel. Alles is goed geregeld, helemaal blij met ons nieuw patchwork tapijt. Super ga zo door.

Pluspunten

Goede service, uitleg, klantvriendelijk en vooral een zeer nette mooie zaak. Ook de aflevering van ons nieuw Chinees dressoir tot in de puntjes goed verzorgt.

Pluspunten

goede uitleg klantvriendelijk nemen de tijd voor je

Helmstraat 12

6211 TA Maastricht

Over Koremanmaastricht.nl

Koremanmaastricht.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van kwaliteitsverf, verfsystemen en schildermaterialen voor zowel professionals als particulieren. Het assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakken, behang en schilderaccessoires. Koremanmaastricht.nl biedt tevens advies over kleurkeuzes en verftechnieken, en richt zich op het leveren van duurzame producten die bijdragen aan een uitstekend resultaat. De focus ligt op klanttevredenheid, hoge productkwaliteit en snelle levering.