Pluspunten

goede uitleg klantvriendelijk nemen de tijd voor je

geen

Pluspunten

snelle bezorging (gratis) Goede bediening Mooie produkten

Pluspunten

Mooie kasten. Goede bediening. Vlotte afhandeling. Nette bezorger Ben in het geheel tevreden,

Jammer dat niet alles in de winkel kan. Ik snap het natuurlijk wel. Vol is vol en je kunt niet alles.

Pluspunten

Zojuist mijn meubels geleverd gekregen. Ons nieuw dressoir staat prachtig in onze woonkamer. De service is geweldig, alles netjes verzorgt van een kopje koffie in de zaak tot aan de levering bij ons thuis. Echt geweldig! Een aanrader voor iedereen

Pluspunten

Prachtige vernieuwde zaak en website. Vriendelijk, klantgericht, flexibel en service is geweldig. Een aanrader voor iedereen. Voor ieder wat wils, zeer groot assortiment. Ons nieuw tapijt ligt prachtig.

Nvt

Pluspunten

Vooraf: overzichtelijke website. Mooi, verzorgd, aantrekkelijk en overzichtelijk. Was aanleiding om winkel te bezoeken, terwijl Maastricht toch 60 kilometer rijden is. Ter plekke: Zeer persoonlijk en gedegen advies. Verkoper voelde feilloos aan wat onze smaak was en liet hij ons tapijten zien die daarbij passen. Mooie winkel met gevarieerd aanbod. Voor elke beurs en elke smaak iets te vinden. Het tapijt wat we uiteindelijk gekozen hebben lag qua prijs iets boven het geplande budget, maar als we zien hoe mooi het ligt hebben we een hele goede keuze gemaakt. De verkoper had gelijk; we hebben absoluut geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

Klantgericht, vriendelijk, flexibel.

Pluspunten

Zeer vriendelijke bediening die het verschil in de kwaliteit van de verschillende tapijten duidelijk uitlegt. Neemt alle tijd voor je en is niet opdringerig om te verkopen en biedt veel service aan.

Pluspunten

Na overal vergeleken te hebben op internet bleek dit bedrijf de mooiste en grootste keuze te hebben. Na een bezoek in de prachtige showroom in Maastricht bleek deze onze verwachtingen te overtreffen. We hebben twee prachtige exclusieve designtapijten gekocht die een toegevoegde waarde zijn in ons interieur. We willen Raymond dan ook bedanken voor zijn advies.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Persoonlijke verkoop door mensen die trots zijn op het bedrijf en het product. Gastvrije ontvangst met koffie en bonbon. Ruimte gevende om zelf op je gemak rond te kijken. Een geweldig mooi pand dat sfeervol en smaakvol is ingericht. We zijn erg blij met ons prachtige tapijt dat ervoor zorgt dat de voorkant en achterkant van de woonkamer met elkaar verbonden wordt.

Pluspunten

Excellente service

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk! Goeie deal kunnen maken!! Je kunt goed merken dat het een 'familiebedrijf' is... de passie voor het 'vak en de producten' komen geloofwaardig over en dat geeft vertrouwen.

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze, niet alledaagse artikelen, eigen karakter. Laatste meubelzaak in Maastrichtse binnenstad.

Pluspunten

De snelheid waarmee producten worden geleverd is pluspunt.

Bij de levering bleek een kast een beschadigde poot te hebben. Degene die de kast kwam leveren probeerde het allemaal goed te praten alsof er niets aan de hand was. Dat vind ik jammer. Bagataliseer niet hetgeen de klant opmerkt. Neem de klant serieus. Dat is een leerdoel voor de medewerker die de kast kwam leveren. Overigens wij hebben wel een complete kast gekocht.

Pluspunten

Een fijne winkel, zeer deskundig advies. een prachtige collectie tapijten en kasten.

Pluspunten

Keurige service en mogelijkheid om het tapijt eerst thuis te zien alvorens te kopen. Dit kon dezelfde dag zelfs na kantooruren. Erg blij met de aankoop.

Pluspunten

Snelle levertijd & Het bestelde deed volledig aan de verwachting.

Na de bestelling bleef het eventjes stil voordat de track and trace code werd gegeven. Hier zou een bevestigingsbrief/mail nog kunnen worden verstuurd.

Pluspunten

Duidelijke uitleg en afspraken die ook worden nagekomen. Vriendelijk personeel. Correcte afhandeling en levering volgens afspraak.

Pluspunten

professionaliteit (o.a. persoonlijke advisering, website) keuzemogelijkheid

prijs afmaak concreter

Pluspunten

Zie mijn persoonlijke positieve email.

Website. Je kunt de tapijten niet van dichtbij zien. Heb het ook op andere PC'-s geprobeerd. Er staan dingen door elkaar. Niet iedereen heeft een Apple. Verder geen opmerkingen.

Pluspunten

Zomaar even voorbij gelopen bij een mooie etalage en naar binnengegaan. Kom je binnen in een schitterende zaak. Grote keus aan tapijten en chinese meubels. Ook de service en begeleiding geweldig. Helemaal blij met ons nieuw tapijt. Het ligt perfect in onze woonkamer.

Helmstraat 12

6211 TA Maastricht

Over Koremanmaastricht.nl

Koremanmaastricht.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van kwaliteitsverf, verfsystemen en schildermaterialen voor zowel professionals als particulieren. Het assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakken, behang en schilderaccessoires. Koremanmaastricht.nl biedt tevens advies over kleurkeuzes en verftechnieken, en richt zich op het leveren van duurzame producten die bijdragen aan een uitstekend resultaat. De focus ligt op klanttevredenheid, hoge productkwaliteit en snelle levering.