Pluspunten

Ruime keuze, kwaliteit, deskundig advies, prettige ontvangst

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via internet uitgekomen bij Koreman in M'stricht. Er na toegegaan en aldaar met foto's van ons interieur uitgekomen bij een tapijt dat afweek van de keuze welke we via internetfoto's gemaakt hadden. De verkoper Koreman kwam vriendelijk en niet dwingend over. Ik zou eenieder aanbevelen om in M'stricht te gaan kijken.

Het daglicht in de zaak is ver te zoeken en mogelijk komt een tapijt thuis anders over.

Pluspunten

Prima benadering, uitleg en service

Presentatie bovenverdieping optimaliseren

Pluspunten

snel geholpen. Fijn dat je thuis de kleden kunt bekijken

Pluspunten

Uitstekende en vriendelijke service Levering van product thuis op zicht

Niet van toepassing

Pluspunten

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Pluspunten

Heel correct en klantgericht.

geen

Pluspunten

Gastvrij, niets is teveel

Pluspunten

Informatie, vriendelijk personeel

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan.(telefonisch) Meedenken. Eerlijk advies( zover ik kan beoordelen. Niet ergens anders offerte gevraagd ,maar de heer Koreman boezmede vertrouwen in.) Alles keurig verzorgd opgestuurd. Inhoud doos zag er keurig uit. Ondertapijten keurig genummerd dus makkelijk neer te leggen omdat het klopte met onze eigen nummering. Als ik in Maastricht kom , ga ik zeker naar de zaak toe.

Pluspunten

mooi aanbod duidelijke info zeer behulpzaam en vriendelijk aan telefoon snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantgericht, vriendelijk, meedenkend. correcte afhandeling.

meer daglicht aanbrengen in zaak.

Pluspunten

Snelle service en mooie producten

Pluspunten

Wij waren aangenaam verrast door het mooie aanbod van meubels en kleden. Daarnaast hebben wij advies gevraagd over het al of niet reinigen van een kleed. Er werd op een prettige manier meegedacht en uiteindelijk een goed advies gegeven. De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam, ze hebben kennis van zaken en praten er met enthousiasme over. Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen, niet alleen vanwege hun aanbod maar zeker ook voor het reinigen en repareren van kleden.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk Denken mee Tijd en aandacht voor klant, heel fijn Komen afspraken na, reageren direct op mail of telefoon. Geven tijd om kleed te ruilen, zij willen dat de klant echt tevrezen is met gekozen product

Pluspunten

Super mooie side table,nog mooier als op de foto.En ongelooflijk snel bezorgd.Een echte aanrader .Zeer vriedelijke en behulpzame mensen.Groetjes uit DenHaag.

Pluspunten

Fijn persoonlijk contact.

Eigenlijk niet. Wij zijn reuze benieuwd naar jullie winkel en komen zeker kijken als wij in Maastricht zijn.

Pluspunten

Wat een fijne website, alles staat duidelijk en goed aangegeven en beschreven. Mooie en goede foto's/ filmpjes van de producten. Van het bestellen tot aan de aflevering toe, alles zeer netjes en nauwkeurig afgestemd. Wat en fijn bedrijf.

Pluspunten

Zeer klantgericht, een super bedrijf. Leuke spullen en zeer mooie zaak. Dat in het hartje van maastricht. We zijn super blij met ons nieuw tapijt. Heel erg bedankt voor de goede service en uitleg.

Pluspunten

Uitstekend service. Wandkast was binnen twee dagen geleverd. Voldeed aan de verwachtingen.

Pluspunten

Ze zijn servicegericht, denken mee en zijn geïnteresseerd in je vraag. Ze hebben interesse in foto's van de plek waar je, in mijn geval, een nieuw vloerkleed, wilt hebben, zodat ze nog beter mee kunnen denken. Echt heel plezierig. En je kunt een bezoek aan de winkel mooi combineren met een bezoek aan het centrum van Maastricht.

Helmstraat 12

6211 TA Maastricht

Over Koremanmaastricht.nl

Koremanmaastricht.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van kwaliteitsverf, verfsystemen en schildermaterialen voor zowel professionals als particulieren. Het assortiment omvat diverse verfproducten, zoals muurverf, lakken, behang en schilderaccessoires. Koremanmaastricht.nl biedt tevens advies over kleurkeuzes en verftechnieken, en richt zich op het leveren van duurzame producten die bijdragen aan een uitstekend resultaat. De focus ligt op klanttevredenheid, hoge productkwaliteit en snelle levering.